Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Unstoppable MMTS Kwidzyn
451 Tactiek Zabawa trwa
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 37
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 41.8
zwak Schieten zeer goed
waardeloos Passen redelijk
hopeloos Verdedigen matig


7e minuut.
Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager met een sublieme pass. Ołówek rent richting de bal. Ołówek haalt uit met een fantastische trap. Morda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:1

8e minuut.
Klimkiewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raiss is nu in balbezit. Babik maakt een afschuwelijke overtreding. Babik krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Kitowski rent richting de bal. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager draait met de bal, schiet en ... Morda probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Późniak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Raiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raiss geeft de bal voor. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Gawron geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Smutek de bal onder controle te krijgen. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak geeft een hoge lob. Jager maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Patriak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Raiss rent richting de bal. Raiss met een sublieme pass. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan passt de bal in één keer door. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ... Morda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan passt de bal in één keer door. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:2

27e minuut.
Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap. Morda bokst de bal weg. Klungelig pakt Wichorowski de bal. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:3

33e minuut.
Raiss passt de bal zonder na te denken. Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan speelt de bal door. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Morda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Klimkiewicz geeft een lange en hoge pass. Późniak kopt de bal weg. Klungelig pakt Patriak de bal. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:4

42e minuut.
Hovsepyan speelt de bal door. Jager rent richting de bal. Patriak legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Jager is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hovsepyan neemt zijn aanloop.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Hovsepyan is nu in balbezit. Hovsepyan geeft een lange en hoge pass. Ołówek rent richting de bal. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Patriak heeft problemen om de bal te vangen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. Morda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 79%, MMTS Kwidzyn 21%.
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:5

54e minuut.
Doeltrap. Kitowski met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Patriak de bal. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Hovsepyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Hovsepyan passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ołówek de bal. Ołówek draait met de bal, schiet en ... Jager probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:6

62e minuut.
Soszyński probeert naar een medespeler te passen. Raiss rent richting de bal. Raiss passt de bal in één keer door. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek draait met de bal, schiet en ... Morda bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:7

66e minuut.
Babik is nu in balbezit. Babik probeert naar een medespeler te passen. Daar is Późniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager is nu in balbezit. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:8

69e minuut.
Ołówek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Wichorowski de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Późniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Jager krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Morda met een sublieme pass. Raiss kopt de bal weg. Ołówek probeert de bal aan de voet te houden. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Raiss onderschept slim de pass. Raiss probeert naar een medespeler te passen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. Morda werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:9

74e minuut.
Zadwórny geeft een hoge lob. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek met een sublieme pass. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel. Morda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Rosenberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Raiss is nu in balbezit. Raiss passt de bal in één keer door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:10

79e minuut.
Kitowski geeft de bal voor. Kwaśny kopt de bal weg. Późniak speelt de bal door. Klungelig pakt Jager de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Raiss geeft de bal voor. Ołówek kopt de bal weg. Daar is Jager, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jager draait met de bal, schiet en ... Morda probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:11

81e minuut.
Jager passt de bal in één keer door. Hovsepyan rent richting de bal. Hovsepyan passt de bal met de wreef. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap. Morda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unstoppable 80%, MMTS Kwidzyn 20%.
Unstoppable - MMTS Kwidzyn 0:11