Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
W@lly F@lcons Pasiak Kraków
442 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
25 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
36.4 gemiddelde waardering 17.5
solide Schieten waardeloos
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


1e minuut.
Gato passt de bal zonder na te denken. Dyjak heeft problemen om de bal te vangen. Remiś is nu in balbezit. Remiś draait met de bal, schiet en ... Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 1:0

2e minuut.
Daar is Tański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dyjak rent richting de bal. Remiś onderschept slim de pass. Remiś haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 2:0

14e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mitroiu trapt de bal weg van het doel. Goldgruber kopt de bal weg. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 3:0

15e minuut.
Niepsuj speelt de bal door. Tański heeft problemen om de bal te vangen. Piatti is nu in balbezit. Piatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sławoj geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gato met de inworp. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Zaroda bokst de bal weg. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś haalt uit met een fantastische trap. Mordel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 4:0

26e minuut.
Lebbe speelt de bal door. Daar is Taş, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Taş geeft de bal voor. Klungelig pakt Goldgruber de bal. Goldgruber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 5:0

29e minuut.
Taş passt de bal zonder na te denken. Remiś is nu in balbezit. Dyjak is nu in balbezit. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldgruber geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 6:0

40e minuut.
Klungelig pakt Dyjak de bal. Goldgruber bereikt de bal nog maar net als eerste. Goldgruber speelt de bal door. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W@lly F@lcons 37%, Pasiak Kraków 63%.
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 6:0

46e minuut.
Daar is Gato, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gato passt de bal in één keer door. Remiś rent richting de bal. Remiś draait met de bal, schiet en ... Zaroda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 7:0

50e minuut.
Remiś probeert naar een medespeler te passen. Taş heeft problemen om de bal te vangen. Taş geeft een lange en hoge pass. Piatti rent richting de bal. Piatti haalt uit met een fantastische trap. Paal!

54e minuut.
Niepsuj rent richting de bal. Goldgruber verovert de bal door een tackle van achteren. Goldgruber passt de bal met de wreef. Piatti rent richting de bal. Piatti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Taş kopt de bal weg. Remiś heeft problemen om de bal te vangen. Remiś met een sublieme pass. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Lebbe kopt de bal weg. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Renusz. Renusz krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Daar is Nhật Nam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Santoya is nu in balbezit. Goldgruber rent richting de bal. Goldgruber passt de bal met de wreef. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 8:0

62e minuut.
Renusz bereikt de bal nog maar net als eerste. Taş onderschept slim de pass. Taş probeert naar een medespeler te passen. Remiś rent richting de bal. Remiś geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Renusz kan de bal niet met de borst controleren. Remiś rent richting de bal. Remiś passt de bal zonder na te denken. Daar is Piatti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Piatti draait met de bal, schiet en ... Zaroda bokst de bal weg.

65e minuut.
Gato rent richting de bal. Gato passt de bal met de wreef. Sławoj probeert de bal met de borst te controleren. Remiś rent richting de bal. Remiś haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Taş rent richting de bal. Taş passt de bal zonder na te denken. Sławoj rent richting de bal. Piatti verovert de bal door een tackle van achteren. Piatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 9:0

80e minuut.
Goldgruber onderschept slim de pass. Remiś bereikt de bal nog maar net als eerste. Remiś passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Taş de bal. Taş geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piatti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piatti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 10:0

82e minuut.
Taş geeft een lange en hoge pass. Zaroda speelt de bal door. Taş kopt de bal weg. Remiś rent richting de bal. Remiś schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Goldgruber kopt de bal weg. Klungelig pakt Gato de bal. Gato geeft een hoge lob. Remiś is nu in balbezit. Remiś draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zaroda trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Dyjak de bal. Goldgruber rent richting de bal. Goldgruber schiet op doel. Zaroda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Etkowski is nu in balbezit. Gato onderschept slim de pass. Gato geeft de bal voor. Remiś is nu in balbezit. Remiś schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 11:0

89e minuut.
Piatti geeft een hoge lob. Renusz is nu in balbezit. Met opzet legt Remiś zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Remiś moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Remiś schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W@lly F@lcons 26%, Pasiak Kraków 74%.
W@lly F@lcons - Pasiak Kraków 11:0