Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Janusze Footballu MMTS Kwidzyn
Normal Tactiek Zabawa trwa
43% Balbezit 57%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 44.1
unsatisfactory Schieten formidable
weak Passen good
poor Verdedigen average


3e minuut.
Betka probeert naar een medespeler te passen. Iwańczyk rent richting de bal. Iwańczyk passt de bal in één keer door. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:1

5e minuut.
Raiss speelt de bal door. Jager rent richting de bal. Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:2

14e minuut.
Raiss met een sublieme pass. Widerski bereikt de bal nog maar net als eerste. Widerski geeft een hoge lob. Daar is Ołówek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołówek haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Durczak met een harde bal richting middenveld. Gajewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Jager de bal. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:3

19e minuut.
Zadwórny is nu in balbezit. Skonieczka verovert de bal door een tackle van achteren. Skonieczka passt de bal zonder na te denken. Jager heeft problemen om de bal te vangen. Jager haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Widerski met een sublieme pass. Ołówek rent richting de bal. Widerski speelt de bal door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:4

23e minuut.
Zając bereikt de bal nog maar net als eerste. Zając met een sublieme pass. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kobeszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobeszko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Janowicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiss met de inworp. Ołówek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ołówek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Łokietek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łokietek passt de bal in één keer door. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... Durczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:5

32e minuut.
Ołówek onderschept slim de pass. Ołówek heeft problemen om de bal te vangen. Ołówek speelt de bal door. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:6

33e minuut.
Salej rent richting de bal. Salej passt de bal zonder na te denken. Zając is nu in balbezit. Jager onderschept slim de pass. Jager schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Jager rent richting de bal. Iwańczyk rent richting de bal. Jager onderschept slim de pass. Jager haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:7

36e minuut.
Skonieczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Raiss passt de bal in één keer door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:8

38e minuut.
Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko passt de bal zonder na te denken. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap. Durczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Późniak passt de bal zonder na te denken. Łokietek geeft een hoge lob. Janowicz heeft problemen om de bal te vangen. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Footballu 79%, MMTS Kwidzyn 21%.
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:8

46e minuut.
Buquerin onderschept slim de pass. Buquerin geeft de bal voor. Daar is Ołówek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ołówek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Janowicz de bal onder controle te krijgen. Durczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Jager verovert de bal door een tackle van achteren. Kobeszko is nu in balbezit. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Durczak met een harde bal richting middenveld. Późniak kopt de bal weg. Kobeszko rent richting de bal. Kobeszko haalt uit met een fantastische trap. Paal! Kędzierski met een sublieme pass. Późniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Późniak geeft een lange en hoge pass. Jager maakt een snoekduik en kopt de bal. Durczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Skonieczka heeft problemen om de bal te vangen. Kobeszko rent richting de bal. Jager rent richting de bal. Jager haalt uit met een fantastische trap. Janowicz probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:9

61e minuut.
Skonieczka raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Matyasik komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Rosenberg geeft een hoge lob. Łokietek is nu in balbezit. Łokietek passt de bal in één keer door. Jager heeft problemen om de bal te vangen. Jager draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Matyasik is nu in balbezit. Ołówek rent richting de bal. Ołówek draait met de bal, schiet en ... Durczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Betka met een sublieme pass. Daar is Matyasik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Matyasik speelt de bal door. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Raiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ołówek is nu in balbezit. Ołówek geeft een hoge lob. Kobeszko maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

77e minuut.
Durczak trapt de bal weg van het doel. Trepto heeft problemen om de bal te vangen. Późniak met een sublieme pass. Jager rent richting de bal. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:10

79e minuut.
Kobeszko rent richting de bal. Zając rent richting de bal. Kobeszko onderschept slim de pass. Jager rent richting de bal. Jager draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Zadwórny neemt vlug de vrije trap. Jager kopt de bal weg. Jager is nu in balbezit. Jager draait met de bal, schiet en ... Durczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:11

84e minuut.
Trepto probeert naar een medespeler te passen. Jaroń probeert naar een medespeler te passen. Zając rent richting de bal. Jager is nu in balbezit. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:12

89e minuut.
Raiss is nu in balbezit. Raiss geeft een hoge lob. Jager bereikt de bal nog maar net als eerste. Jager schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Janusze Footballu 75%, MMTS Kwidzyn 25%.
Janusze Footballu - MMTS Kwidzyn 0:13