Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisłok Wiśniowa how i met your mother
433 Tactiek v3
42% Balbezit 58%
77% Spel op eigen helft 23%
0 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 43.5
weak Schieten adequate
weak Passen very good
weak Verdedigen good


1e minuut.
Daar is Franco, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosec verovert de bal door een tackle van achteren. Prosec passt de bal in één keer door. Golc is nu in balbezit. Golc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:1

11e minuut.
Biesicki met een sublieme pass. Daar is Prosec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Prosec met een sublieme pass. Golc is nu in balbezit. Golc schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Signorini geeft een hoge lob. Inworp. Prosec met een snelle inworp. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki geeft een lange en hoge pass. Paal! Kornek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Auanger met de inworp. Habelski is nu in balbezit. Habelski met een sublieme pass. Golc rent richting de bal. Golc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Fortis rent richting de bal. Auanger verovert de bal door een tackle van achteren. Auanger geeft de bal voor. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:2

26e minuut.
Ćmikiewicz passt de bal zonder na te denken. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki met een sublieme pass. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:3

28e minuut.
Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki passt de bal met de wreef. Daar is Golc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. Kornek bokst de bal weg. Paal!

30e minuut.
Chevalier geeft een hoge lob. Auanger met een sublieme pass. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc draait met de bal, schiet en ... Kornek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:4

35e minuut.
Biesicki kopt de bal weg. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski passt de bal in één keer door. Daar is Lenczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:5

39e minuut.
Habelski speelt de bal door. Prosec met een sublieme pass. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc haalt uit met een fantastische trap. Kornek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:6

41e minuut.
Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciepiela verovert de bal door een tackle van achteren. Biesicki verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Wiśniowa 76%, how i met your mother 24%.
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:6

47e minuut.
Habelski passt de bal in één keer door. Signorini bereikt de bal nog maar net als eerste. Signorini geeft de bal voor. Ćmikiewicz kopt de bal weg. Auanger geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Auanger speelt de bal door. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki speelt de bal door. Golc rent richting de bal. Golc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kornek bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Căliman is nu in balbezit. Golc verovert de bal door een tackle van achteren. Golc met een sublieme pass. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:7

56e minuut.
Chevalier passt de bal met de wreef. Barteska rent richting de bal. Prosec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Prosec krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Jurišević kopt de bal weg. Ilha rent richting de bal. Ilha passt de bal met de wreef. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:8

61e minuut.
Habelski is nu in balbezit. Habelski passt de bal met de wreef. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Kornek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Ćmikiewicz met een sublieme pass. Biesicki rent richting de bal. Biesicki passt de bal met de wreef. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Signorini geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prosec met de inworp. Daar is Biesicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Chevalier geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prosec met een snelle inworp. Biesicki geeft een lange en hoge pass. Lenczyk maakt een snoekduik en kopt de bal. Kornek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Barteska passt de bal met de wreef. Ilha is nu in balbezit. Ilha geeft de bal voor. Barteska probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Signorini geeft een hoge lob. Krzywy rent richting de bal. Auanger begaat een overtreding. Auanger krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Wiśniowa 78%, how i met your mother 22%.
Wisłok Wiśniowa - how i met your mother 0:8