Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz Fc świetego Antoniego
352 Tactiek 442
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.9 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Popara passt de bal zonder na te denken. Szatan rent richting de bal. Szatan probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny rent richting de bal. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Adamczuk niet meer kan verder spelen. Grębosz komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Paluszkiewicz kan de bal niet met de borst controleren. Szatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szatan probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny heeft problemen om de bal te vangen. Zadwórny draait met de bal, schiet en ... Grębosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 52%, Fc świetego Antoniego 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - Fc świetego Antoniego 0:0

53e minuut.
Klungelig pakt Piecuch de bal. Popara rent richting de bal. Popara speelt de bal door. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tokarz schiet op doel. Wurszt bokst de bal weg.

57e minuut.
Popara kopt de bal weg. Sulecki is nu in balbezit. Sulecki speelt de bal door. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz haalt uit met een fantastische trap. Grębosz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szatan probeert naar een medespeler te passen. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Fc świetego Antoniego 1:0

73e minuut.
Czechowski met een sublieme pass. Sowała is nu in balbezit. Sowała passt de bal zonder na te denken. Daar is Rabiniak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiniak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Czechowski rent richting de bal. Czechowski passt de bal met de wreef. Daar is Skrzekowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Połomski geeft een hoge lob. Inworp. Pieniek met de inworp. Kuśnierewicz kan de bal niet met de borst controleren. Kuśnierewicz geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 32%, Fc świetego Antoniego 68%.
Kolejorz - Fc świetego Antoniego 1:0