Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morowe Pudło Kłodzko CF
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten poor
weak Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Danielewski kopt de bal weg. Klungelig pakt Hubisz de bal. Miazga verovert de bal door een tackle van achteren. Kopciak rent richting de bal. Kopciak draait met de bal, schiet en ... Szóstakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Miazga rent richting de bal. Miazga geeft een lange en hoge pass. Kopciak probeert naar een medespeler te passen. Grabiński rent richting de bal. Grabiński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Miziniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Miziniak met een sublieme pass. Daar is Kopciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiński rent richting de bal. Grabiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morowe Pudło 29%, Kłodzko CF 71%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morowe Pudło - Kłodzko CF 0:0

64e minuut.
Speichler rent richting de bal. Speichler passt de bal in één keer door. Karbowski heeft problemen om de bal te vangen. Karbowski draait met de bal, schiet en ... Smarzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Morowe Pudło - Kłodzko CF 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morowe Pudło 52%, Kłodzko CF 48%.
Morowe Pudło - Kłodzko CF 0:1