Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc świetego Antoniego how i met your mother
442 Tactiek v3
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 39
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 46.1
zwak Schieten redelijk
slecht Passen zeer goed
waardeloos Verdedigen goed


2e minuut.
Biesicki is nu in balbezit. Paluszkiewicz is nu in balbezit. Biesicki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Biesicki krijgt een gele kaart.

3e minuut.
Ilha onderschept slim de pass. Biesicki rent richting de bal. Biesicki speelt de bal door. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. Grębosz bokst de bal weg.

5e minuut.
Na een snelle pass probeert Sulecki de bal onder controle te krijgen. Golc is nu in balbezit. Golc schiet op doel. Na een snelle pass probeert Paluszkiewicz de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Prosec met de inworp. Biesicki geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Habelski passt de bal zonder na te denken. Biesicki rent richting de bal. Biesicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Golc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golc haalt uit met een fantastische trap. Grębosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk schiet op doel. Grębosz bokst de bal weg.

13e minuut.
Biesicki geeft de bal voor. Połomski is nu in balbezit. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk schiet op doel. Grębosz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:1

24e minuut.
Budnicki is nu in balbezit. Auanger onderschept slim de pass. Auanger passt de bal in één keer door. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:2

27e minuut.
Prosec geeft een hoge lob. Auanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Auanger met een sublieme pass. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc verovert de bal door een tackle van achteren. Sulecki rent richting de bal. Golc verovert de bal door een tackle van achteren. Golc geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Grębosz trapt de bal weg. Auanger kopt de bal weg. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. Grębosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Sulecki rent richting de bal. Biesicki verovert de bal door een tackle van achteren. Biesicki geeft een lange en hoge pass. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:3

37e minuut.
Golc rent richting de bal. Lenczyk is nu in balbezit. Golc is nu in balbezit. Golc schiet op doel. Paluszkiewicz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Grębosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc świetego Antoniego 80%, how i met your mother 20%.
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:3

57e minuut.
Inworp. Auanger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Habelski de bal. Habelski geeft een hoge lob. Lenczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Biesicki met een sublieme pass. Daar is Lenczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Paluszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Czechowski kopt de bal weg. Auanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Auanger passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Golc de bal. Golc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:4

72e minuut.
Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Połomski de bal. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Habelski probeert naar een medespeler te passen. Biesicki is nu in balbezit. Biesicki passt de bal met de wreef. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Prosec passt de bal in één keer door. Ilha heeft problemen om de bal te vangen. Ilha speelt de bal door. Golc is nu in balbezit. Golc haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:5

78e minuut.
Golc met een sublieme pass. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki passt de bal met de wreef. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Grębosz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:6

80e minuut.
Auanger kopt de bal weg. Klungelig pakt Golc de bal. Golc passt de bal met de wreef. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:7

82e minuut.
Klungelig pakt Golc de bal. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk passt de bal in één keer door. Golc rent richting de bal. Golc schiet op doel. De bal raakt de paal.

85e minuut.
Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski speelt de bal door. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Grębosz probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Grębosz probeert naar een medespeler te passen. Rabiniak kopt de bal weg. Ilha rent richting de bal. Klungelig pakt Habelski de bal. Habelski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Sulecki heeft problemen om de bal te vangen. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski met een sublieme pass. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Czechowski verovert de bal door een tackle van achteren. Habelski onderschept slim de pass. Habelski met een sublieme pass. Auanger is nu in balbezit. Habelski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc świetego Antoniego 89%, how i met your mother 11%.
Fc świetego Antoniego - how i met your mother 0:7