Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz Wisłok Wiśniowa
352 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
5 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.9
poor Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


1e minuut.
Neffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Kuśnierewicz probeert naar een medespeler te passen. Theiss heeft problemen om de bal te vangen. Theiss haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Jurišević speelt de bal door. Neffa is nu in balbezit. Włodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Theiss verovert de bal door een tackle van achteren. Theiss draait met de bal, schiet en ... Wurszt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Doeltrap. Kornek trapt de bal weg. Jurišević kopt de bal weg. Daar is Theiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 38%, Wisłok Wiśniowa 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - Wisłok Wiśniowa 0:0

58e minuut.
Krzywy kopt de bal weg. Ropa geeft de bal voor. Popara controleert de bal met de borst. Barteska rent richting de bal. Barteska schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fortis met een sublieme pass. Zgrzęda is nu in balbezit. Ciepiela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zgrzęda raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 40%, Wisłok Wiśniowa 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - Wisłok Wiśniowa 0:0