Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąb Kuraszków RKS rudka
Normal Tactiek 433
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 14
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen hopeless


3e minuut.
Gałczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Namysłowski komt het veld opgelopen.

7e minuut.
Głazowski geeft een hoge lob. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wlisłocki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gadecki de bal. Gadecki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Kuraszków - RKS rudka 1:0

36e minuut.
Gadecki is nu in balbezit. Bakiera rent richting de bal. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Kuraszków - RKS rudka 2:0

40e minuut.
Michalczewski trapt de bal weg van het doel. Bakiera kopt de bal weg. Gadecki is nu in balbezit. Bakiera is nu in balbezit. Bakiera draait met de bal, schiet en ... Kos bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Kuraszków - RKS rudka 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Kuraszków 51%, RKS rudka 49%.
Dąb Kuraszków - RKS rudka 3:0

46e minuut.
Potasiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pietrek de bal. Pietrek passt de bal in één keer door. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Kuraszków - RKS rudka 4:0

49e minuut.
Wojtaszewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mazurkiewicz is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bakiera. Bakiera krijgt een gele kaart. Mazurkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurkiewicz met een snel genomen vrije trap. Sęp heeft problemen om de bal te vangen. Potasiński rent richting de bal. Potasiński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Potasiński rent richting de bal. Sęp rent richting de bal. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński rent richting de bal. Potasiński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Potasiński rent richting de bal. Potasiński passt de bal met de wreef. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski schiet op doel. Kraśnicki probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Ciuchta rent richting de bal. Szuprytowski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ciuchta raakt geblesseerd tijdens het duel. Ciuchta met een snel genomen vrije trap. Jopek kan de bal niet met de borst controleren. Bakiera is nu in balbezit. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Kapaon geeft een lange en hoge pass. Kufieta rent richting de bal. Cichecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cichecki krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Kuraszków 49%, RKS rudka 51%.
Dąb Kuraszków - RKS rudka 4:0