Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0018
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6386
how i met your mother Kolejorz
v3 Tactiek 352
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.5 gemiddelde waardering 19.5
redelijk Schieten slecht
solide Passen slecht
goed Verdedigen matig


3e minuut.
Auanger passt de bal in één keer door. Golc is nu in balbezit. Golc passt de bal zonder na te denken. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. Wurszt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Kolejorz 1:0

6e minuut.
Golc is nu in balbezit. Golc passt de bal in één keer door. Biesicki rent richting de bal. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Golc rent richting de bal. Biesicki rent richting de bal. Biesicki speelt de bal door. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Kolejorz 2:0

10e minuut.
Prosec passt de bal in één keer door. Golc is nu in balbezit. Lenczyk is nu in balbezit. Golc rent richting de bal. Golc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Popara probeert naar een medespeler te passen. Ilha rent richting de bal. Habelski probeert naar een medespeler te passen. Golc rent richting de bal. Golc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski met een sublieme pass. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk schiet op doel. Wurszt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Kolejorz 3:0

23e minuut.
Na een snelle pass probeert Ropa de bal onder controle te krijgen. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki passt de bal met de wreef. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Wurszt trapt de bal weg van het doel. Prosec kopt de bal weg. Ropa is nu in balbezit. Lenczyk onderschept slim de pass. Lenczyk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Auanger met een snelle inworp. Habelski is nu in balbezit. Habelski geeft de bal voor. Daar is Ropa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Kolejorz 4:0

35e minuut.
Ropa geeft de bal voor. Inworp. Prosec met de inworp. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Lenczyk de bal. Golc rent richting de bal. Zgrzęda rent richting de bal. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Kolejorz 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 27%, Kolejorz 73%.
how i met your mother - Kolejorz 5:0

55e minuut.
Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk passt de bal in één keer door. Prosec geeft de bal voor. Golc krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Biesicki speelt de bal door. Ropa met een sublieme pass. Ilha speelt de bal door. Prosec is nu in balbezit. Prosec haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Prosec is nu in balbezit. Prosec passt de bal zonder na te denken. Biesicki probeert naar een medespeler te passen. Golc is nu in balbezit. Golc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Kolejorz 6:0

61e minuut.
Biesicki speelt de bal door. Auanger speelt de bal door. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk schiet op doel. Wurszt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Golc rent richting de bal. Golc passt de bal zonder na te denken. Biesicki met een sublieme pass. Prosec rent richting de bal. Prosec haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

72e minuut.
Ćmikiewicz geeft de bal voor. Wurszt probeert naar een medespeler te passen. Prosec kopt de bal weg. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc schiet op doel. Wurszt bokst de bal weg.

73e minuut.
Ropa geeft de bal voor. Ilha kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubizna de bal. Habelski rent richting de bal. Habelski draait met de bal, schiet en ... Wurszt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Kolejorz 7:0

77e minuut.
Biesicki probeert de bal aan de voet te houden. Prosec bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosec passt de bal met de wreef. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Auanger heeft problemen om de bal te vangen. Auanger geeft de bal voor. Biesicki kopt de bal weg. Golc rent richting de bal. Golc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 16%, Kolejorz 84%.
how i met your mother - Kolejorz 7:0