Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Scibek Szmacianka Katowice
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


6e minuut.
Łydkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siedlecki verovert de bal door een tackle van achteren. Siedlecki geeft een hoge lob. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Karolkiewicz speelt de bal door. Koks bereikt de bal nog maar net als eerste. Koks geeft de bal voor. Klungelig pakt Mandla de bal. Mandla onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Piękoś met een sublieme pass. Fiut kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Majerski de bal onder controle te krijgen. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Bagsik met de inworp. Łydkowski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grubizna. Łydkowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Jaranowski zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sowała bokst de bal weg. Kitowicz rent richting de bal. Kitowicz haalt uit met een fantastische trap. Sowała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scibek - Szmacianka Katowice 0:1

42e minuut.
Jaranowski geeft de bal voor. Grubizna probeert de bal aan de voet te houden. Siedlecki probeert naar een medespeler te passen. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scibek 54%, Szmacianka Katowice 46%.
FC Scibek - Szmacianka Katowice 0:1

51e minuut.
Jaranowski rent richting de bal. Dolibowski onderschept slim de pass. Dolibowski passt de bal zonder na te denken. Frakiewicz rent richting de bal. Frakiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Kitowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandla is nu in balbezit. Kitowicz onderschept slim de pass. Kitowicz draait met de bal, schiet en ... Sowała probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scibek - Szmacianka Katowice 0:2

56e minuut.
Bubel rent richting de bal. Bubel geeft een hoge lob. Dolibowski kopt de bal weg. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Koks met een snelle inworp. Fiut is nu in balbezit. Karolkiewicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karolkiewicz krijgt een gele kaart. Fiut wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Fiut kan niet meer verder spelen. Włodarczyk komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Jaranowski is nu in balbezit. Grubizna verovert de bal door een tackle van achteren. Grubizna probeert naar een medespeler te passen. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scibek 43%, Szmacianka Katowice 57%.
FC Scibek - Szmacianka Katowice 0:2