Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Morowe Pudło RKS rudka
Normal Tactiek 433
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
14 Doelpogingen 6
6 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 15.1
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


14e minuut.
Grabiński rent richting de bal. Mazurkiewicz onderschept slim de pass. Miazga begaat een overtreding. Miazga krijgt een gele kaart. Mazurkiewicz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mazurkiewicz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Kufieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szuprytowski rent richting de bal. Danielewski legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Szuprytowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Potasiński neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potasiński is nu in balbezit. Potasiński haalt uit met een fantastische trap. Smarzyński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Speichler geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kufieta zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szuprytowski is nu in balbezit. Szuprytowski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Grabiński passt de bal met de wreef. Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewski speelt de bal door. Kopciak is nu in balbezit. Kopciak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morowe Pudło 46%, RKS rudka 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Morowe Pudło - RKS rudka 0:0

49e minuut.
Trocha is nu in balbezit. Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Miazga rent richting de bal. Pietrek verovert de bal door een tackle van achteren. Pietrek geeft een lange en hoge pass. Smarzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Kufieta met de inworp. Daar is Mazurkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mazurkiewicz speelt de bal door. Szuprytowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szuprytowski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Danielewski passt de bal zonder na te denken. Trocha is nu in balbezit. Trocha geeft een lange en hoge pass. Danielewski speelt de bal door. Jopek heeft problemen om de bal te vangen. Kos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Trocha rent richting de bal. Trocha passt de bal zonder na te denken. Wlisłocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciak verovert de bal door een tackle van achteren. Kopciak schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Morowe Pudło - RKS rudka 1:0

78e minuut.
Mazurkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Wysocki is nu in balbezit. Danielewski begaat een overtreding. Danielewski krijgt een gele kaart. Wysocki roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Wysocki kan niet meer verder spelen. Kurczyński komt het veld opgelopen. Mazurkiewicz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Szuprytowski heeft problemen om de bal te vangen. Pietrek bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Miazga kopt de bal weg. Kopciak is nu in balbezit. Kapaon maakt een afschuwelijke overtreding. Kapaon krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Morowe Pudło 44%, RKS rudka 56%.
Morowe Pudło - RKS rudka 1:0