Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kłodzko CF BartiStars
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
54% Spel op eigen helft 46%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


1e minuut.
Rękawek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud begaat een overtreding. Rękawek is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Łudzik met een snel genomen vrije trap. Gulgowski kopt de bal weg. Koń is nu in balbezit. Koń draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Łudzik passt de bal met de wreef. Hubisz rent richting de bal. Rabakoń verovert de bal door een tackle van achteren. Rabakoń geeft een hoge lob. Klungelig pakt Kurczewski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Miziniak geeft een lange en hoge pass. Szamborski heeft problemen om de bal te vangen. Kupidura onderschept slim de pass. Kupidura met een sublieme pass. Karbowski rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kłodzko CF - BartiStars 1:0

38e minuut.
Kupidura verovert de bal door een tackle van achteren. Kupidura passt de bal in één keer door. Karbowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karbowski schiet op doel. Płoszaj maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kłodzko CF 54%, BartiStars 46%.
Kłodzko CF - BartiStars 1:0

51e minuut.
Obrońca passt de bal met de wreef. Kupidura rent richting de bal. Kupidura passt de bal met de wreef. Karbowski rent richting de bal. Karbowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Drzewiński geeft een hoge lob. Mleczek rent richting de bal. Sejud maakt een afschuwelijke overtreding. Sejud krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Krzyształowicz rent richting de bal. Krzyształowicz geeft de bal voor. Szamborski is nu in balbezit. Kupidura bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupidura geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rękawek rent richting de bal. Rękawek geeft een lange en hoge pass. Obuchowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gulgowski rent richting de bal. Gulgowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kłodzko CF - BartiStars 1:1

84e minuut.
Gulgowski onderschept slim de pass. Gulgowski met een sublieme pass. Koń rent richting de bal. Koń schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kłodzko CF 54%, BartiStars 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kłodzko CF - BartiStars 1:1