Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
MKS Śląsk Bytom Wisłok Wiśniowa
Normal Tactiek 433
46% Balbezit 54%
57% Spel op eigen helft 43%
5 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 25.3
weak Schieten average
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Łagódka rent richting de bal. Ciepiela verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepiela geeft de bal voor. Theiss is nu in balbezit. Theiss schiet op doel. Chowański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

4e minuut.
Łagódka is nu in balbezit. Ciepiela verovert de bal door een tackle van achteren. Ciepiela probeert naar een medespeler te passen. Theiss rent richting de bal. Theiss draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Jurišević passt de bal zonder na te denken. Zahorski rent richting de bal. Neffa onderschept slim de pass. Neffa draait met de bal, schiet en ... Chowański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Bytom - Wisłok Wiśniowa 0:1

7e minuut.
Rajtar probeert naar een medespeler te passen. Łagódka rent richting de bal. Neffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Neffa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Bytom - Wisłok Wiśniowa 0:2

17e minuut.
Grugiel speelt de bal door. Jurišević bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurišević probeert naar een medespeler te passen. Theiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Theiss draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Bytom - Wisłok Wiśniowa 0:3

20e minuut.
Ciepiela passt de bal zonder na te denken. Neffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Neffa probeert naar een medespeler te passen. Jurišević is nu in balbezit. Jurišević haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Bytom 58%, Wisłok Wiśniowa 42%.
MKS Śląsk Bytom - Wisłok Wiśniowa 0:3

57e minuut.
Fortis geeft een lange en hoge pass. Kurzeja kopt de bal weg. Grugiel heeft problemen om de bal te vangen. Theiss is nu in balbezit. Theiss haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Śląsk Bytom - Wisłok Wiśniowa 0:4

60e minuut.
Kornek trapt de bal weg van het doel. Skoraszewski kopt de bal weg. Barteska rent richting de bal. Łagódka verovert de bal door een tackle van achteren. Łagódka geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Barteska rent richting de bal. Inworp. Chevalier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Neffa rent richting de bal. Neffa geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Daar is Chevalier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Łagódka bereikt de bal nog maar net als eerste. Łagódka passt de bal in één keer door. Rajtar rent richting de bal. Rajtar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Jurišević onderschept slim de pass. Jurišević geeft de bal voor. Twierkowski probeert de bal aan de voet te houden. Theiss rent richting de bal. Theiss schiet op doel. Chowański kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Jurišević geeft een hoge lob. Skoraszewski is nu in balbezit. Chevalier onderschept slim de pass. Neffa bereikt de bal nog maar net als eerste. Neffa geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Śląsk Bytom 56%, Wisłok Wiśniowa 44%.
MKS Śląsk Bytom - Wisłok Wiśniowa 0:4