Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kolejorz Morowe Pudło
352 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen poor


16e minuut.
Karniszowaty geeft een lange en hoge pass. Ropa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ropa geeft een hoge lob. Kuśnierewicz is nu in balbezit. Kuśnierewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Klungelig pakt Kopciak de bal. Włodowski geeft een hoge lob. Speichler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szatan rent richting de bal. Szatan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kozakiewicz met de inworp. Kopciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopciak draait met de bal, schiet en ... Trocha kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Bodzioch kopt de bal weg. Klungelig pakt Zgrzęda de bal. Trocha rent richting de bal. Trocha passt de bal in één keer door. Ropa onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 41%, Morowe Pudło 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kolejorz - Morowe Pudło 0:0

59e minuut.
Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga rent richting de bal. Miazga geeft een lange en hoge pass. Trocha is nu in balbezit. Trocha haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Miazga rent richting de bal. Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Miazga onderschept slim de pass. Kopciak is nu in balbezit. Kopciak geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Kolejorz - Morowe Pudło 0:1

79e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Popara zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśnierewicz onderschept slim de pass. Kuśnierewicz passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kolejorz 57%, Morowe Pudło 43%.
Kolejorz - Morowe Pudło 0:1