Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0018
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 6613
how i met your mother MKS Śląsk Bytom
v3 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
17% Spel op eigen helft 83%
24 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44 gemiddelde waardering 18.4
redelijk Schieten zwak
zeer goed Passen slecht
goed Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Prosec verovert de bal door een tackle van achteren. Prosec geeft de bal voor. Klungelig pakt Lenczyk de bal. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 1:0

6e minuut.
Auanger probeert naar een medespeler te passen. Zahorski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Chowański maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 2:0

11e minuut.
Auanger met een snelle inworp. Skoraszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski verovert de bal door een tackle van achteren. Habelski geeft een lange en hoge pass. Lenczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 3:0

12e minuut.
Prosec speelt de bal door. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk rent richting de bal. Habelski rent richting de bal. Habelski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 4:0

14e minuut.
Prosec bereikt de bal nog maar net als eerste. Prosec geeft een lange en hoge pass. Daar is Lenczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golc is nu in balbezit. Golc draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Zahorski geeft de bal voor. Łagódka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ilha speelt de bal door. Prosec rent richting de bal. Prosec geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Na een snelle pass probeert Habelski de bal onder controle te krijgen. Biesicki rent richting de bal. Habelski rent richting de bal. Habelski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 5:0

22e minuut.
Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auanger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habelski geeft de bal voor. Chowański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 6:0

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Tyczka trapt de bal weg van het doel. Habelski kopt de bal weg. Golc heeft problemen om de bal te vangen. Golc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 7:0

29e minuut.
Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk probeert naar een medespeler te passen. Biesicki speelt de bal door. Golc is nu in balbezit. Golc haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Habelski passt de bal in één keer door. Golc is nu in balbezit. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 24%, MKS Śląsk Bytom 76%.
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 7:0

54e minuut.
Auanger met een snelle inworp. Habelski is nu in balbezit. Habelski geeft een hoge lob. Lenczyk krijgt zijn hoofd ertegen. Chowański maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 8:0

56e minuut.
Prosec kopt de bal weg. Biesicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki passt de bal zonder na te denken. Lenczyk is nu in balbezit. Lenczyk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Habelski probeert naar een medespeler te passen. Biesicki heeft problemen om de bal te vangen. Biesicki geeft een lange en hoge pass. Daar is Lenczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 9:0

64e minuut.
Klungelig pakt Golc de bal. Skoraszewski is nu in balbezit. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Golc is nu in balbezit. Golc schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc passt de bal zonder na te denken. Twierkowski is nu in balbezit. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. Chowański bokst de bal weg.

69e minuut.
Klungelig pakt Auanger de bal. Auanger passt de bal in één keer door. Golc rent richting de bal. Habelski geeft een lange en hoge pass. Daar is Lenczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chowański probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Habelski rent richting de bal. Habelski met een sublieme pass. Biesicki met een sublieme pass. Klungelig pakt Lenczyk de bal. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

85e minuut.
Ilha kopt de bal weg. Daar is Golc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grugiel rent richting de bal. Golc verovert de bal door een tackle van achteren. Golc geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 11%, MKS Śląsk Bytom 89%.
how i met your mother - MKS Śląsk Bytom 9:0