Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dąb Kuraszków Kolejorz
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.9 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen average


20e minuut.
Bakiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda onderschept slim de pass. Zgrzęda passt de bal in één keer door. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Gadecki schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dąb Kuraszków - Kolejorz 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Kuraszków 49%, Kolejorz 51%.
Dąb Kuraszków - Kolejorz 1:0

52e minuut.
Włodowski rent richting de bal. Bakiera verovert de bal door een tackle van achteren. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki schiet op doel. Paleszewiecki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Włodowski verovert de bal door een tackle van achteren. Włodowski geeft een lange en hoge pass. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny schiet op doel. Michalczewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Szatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciuchta rent richting de bal. Ciuchta geeft de bal voor. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Sęp geeft een lange en hoge pass. Kubizna is nu in balbezit. Kubizna passt de bal in één keer door. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dąb Kuraszków 58%, Kolejorz 42%.
Dąb Kuraszków - Kolejorz 1:0