Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc świetego Antoniego CKS Piast
442 Tactiek 433
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 3
3 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 20.9
weak Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Grębosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Skwara onderschept slim de pass. Sulecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sulecki krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Bączyk probeert naar een medespeler te passen. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Skwara passt de bal in één keer door. Kapsa is nu in balbezit. Kapsa passt de bal met de wreef. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - CKS Piast 0:1

32e minuut.
Grębosz rent richting de bal. Skwara verovert de bal door een tackle van achteren. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz rent richting de bal. Byśkiniewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Daar is Sowała, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riemel is nu in balbezit. Sowała schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sowała krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc świetego Antoniego 36%, CKS Piast 64%.
Fc świetego Antoniego - CKS Piast 0:1

46e minuut.
Daar is Bączyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tokarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Potasiński krijgt een gele kaart.

48e minuut.
Mejłun onderschept slim de pass. Mejłun probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz passt de bal in één keer door. Kapsa is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel met een sublieme pass. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Paluszkiewicz trapt de bal weg van het doel. Skwara kopt de bal weg. Mejłun rent richting de bal. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - CKS Piast 0:2

67e minuut.
Grębosz probeert naar een medespeler te passen. Tokarz is nu in balbezit. Tokarz passt de bal met de wreef. Rabiniak is nu in balbezit. Rabiniak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - CKS Piast 1:2

70e minuut.
Kapsa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapsa met een sublieme pass. Mejłun rent richting de bal. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ... Adamczuk bokst de bal weg.

73e minuut.
Grębosz rent richting de bal. Rabiniak rent richting de bal. Met opzet legt Skwara zijn tegenspeler op de grond. Skwara krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Romaniewicz met een harde bal richting middenveld. Mejłun bereikt de bal nog maar net als eerste. Mejłun passt de bal zonder na te denken. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc świetego Antoniego - CKS Piast 1:3

85e minuut.
Kapsa speelt de bal door. Mejłun rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paluszkiewicz. Paluszkiewicz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Riemel heeft problemen om de bal te vangen. Skwara is nu in balbezit. Skwara probeert naar een medespeler te passen. Byśkiniewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc świetego Antoniego 59%, CKS Piast 41%.
Fc świetego Antoniego - CKS Piast 1:3