Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CKS Piast Kolejorz
433 Tactiek 352
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.1
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


8e minuut.
Niedziela is nu in balbezit. Szatan onderschept slim de pass. Szatan met een sublieme pass. Zadwórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Zadwórny schiet op doel. Paal!

25e minuut.
Mejłun verovert de bal door een tackle van achteren. Mejłun geeft een lange en hoge pass. Kapsa met een sublieme pass. Byśkiniewicz is nu in balbezit. Byśkiniewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Zgrzęda bereikt de bal nog maar net als eerste. Zgrzęda geeft een lange en hoge pass. Szatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatan schiet op doel. Romaniewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS Piast - Kolejorz 0:1

42e minuut.
Zgrzęda geeft een hoge lob. Inworp. Potasiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mejłun rent richting de bal. Mejłun haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Szatan speelt de bal door. Więckowski heeft problemen om de bal te vangen. Zadwórny is nu in balbezit. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap. Więckowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS Piast - Kolejorz 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS Piast 51%, Kolejorz 49%.
CKS Piast - Kolejorz 0:2

50e minuut.
Riemel verovert de bal door een tackle van achteren. Riemel met een sublieme pass. Kuśnierewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szatan is nu in balbezit. Szatan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Niedziela geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pieniek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zadwórny probeert de bal met de borst te controleren. Zadwórny haalt uit met een fantastische trap. Romaniewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CKS Piast - Kolejorz 0:3

66e minuut.
Kuźba is nu in balbezit. Popara rent richting de bal. Kuźba tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Popara wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Popara kan niet meer verder spelen. Janczar komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Skrzekowski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bączyk met de inworp. Potasiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Potasiński geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Niedziela geeft de bal voor. Inworp. Janczar met de inworp. Szatan rent richting de bal. Szatan geeft een lange en hoge pass. Romaniewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CKS Piast 59%, Kolejorz 41%.
CKS Piast - Kolejorz 0:3