Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wisłok Wiśniowa Dąb Kuraszków
433 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.9 gemiddelde waardering 18.6
weak Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Ciepiela onderschept slim de pass. Ciepiela passt de bal met de wreef. Theiss is nu in balbezit. Daar is Theiss, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Theiss schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Michalczewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Na een snelle pass probeert Barteska de bal onder controle te krijgen. Bakiera rent richting de bal. Bakiera speelt de bal door. Gadecki is nu in balbezit. Gadecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gadecki is nu in balbezit. Fortis verovert de bal door een tackle van achteren. Fortis speelt de bal door. Theiss rent richting de bal. Theiss schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wisłok Wiśniowa - Dąb Kuraszków 1:0

38e minuut.
Cichecki probeert naar een medespeler te passen. Gadecki bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ciepiela. Ciepiela krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Michalczewski met een harde bal richting middenveld. Fortis kopt de bal weg. Daar is Ciuchta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurišević is nu in balbezit. Jurišević draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Wiśniowa 48%, Dąb Kuraszków 52%.
Wisłok Wiśniowa - Dąb Kuraszków 1:0

73e minuut.
Bakiera speelt de bal door. Krzywy rent richting de bal. Cichecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cichecki krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Barteska onderschept slim de pass. Barteska geeft een lange en hoge pass. Sęp kopt de bal weg. Jurišević is nu in balbezit. Jurišević draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wisłok Wiśniowa 58%, Dąb Kuraszków 42%.
Wisłok Wiśniowa - Dąb Kuraszków 1:0