Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-14 19:47
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0018
  • Stadion: Old Trafford
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 9535
how i met your mother Morowe Pudło
v3 Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
18% Spel op eigen helft 82%
35 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
42.7 gemiddelde waardering 19.6
adequate Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen poor


6e minuut.
Ćmikiewicz passt de bal zonder na te denken. Lenczyk rent richting de bal. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Morowe Pudło 1:0

11e minuut.
Speichler geeft een hoge lob. Ćmikiewicz kopt de bal weg. Klungelig pakt Golc de bal. Habelski geeft de bal voor. Lenczyk krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Prosec rent richting de bal. Prosec passt de bal met de wreef. Biesicki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Golc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golc draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Speichler is nu in balbezit. Speichler geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auanger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habelski geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Biesicki heeft problemen om de bal te vangen. Biesicki probeert naar een medespeler te passen. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc rent richting de bal. Lenczyk is nu in balbezit. Golc rent richting de bal. Golc draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Ilha probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Auanger de bal. Auanger probeert naar een medespeler te passen. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Smarzyński trapt de bal weg. Prosec kopt de bal weg. Habelski probeert naar een medespeler te passen. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Smarzyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Morowe Pudło 2:0

35e minuut.
Daar is Karniszowaty, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Speichler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk onderschept slim de pass. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Smarzyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Morowe Pudło 3:0

41e minuut.
Inworp. Auanger met een snelle inworp. Habelski bereikt de bal nog maar net als eerste. Habelski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Speichler de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Morowe Pudło 4:0

43e minuut.
Prosec rent richting de bal. Prosec probeert naar een medespeler te passen. Auanger bereikt de bal nog maar net als eerste. Auanger geeft de bal voor. Lenczyk maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Smarzyński met een harde bal richting middenveld. Habelski kopt de bal weg. Daar is Lenczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lenczyk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 21%, Morowe Pudło 79%.
how i met your mother - Morowe Pudło 4:0

48e minuut.
Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biesicki verovert de bal door een tackle van achteren. Biesicki geeft een hoge lob. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap. Smarzyński bokst de bal weg.

53e minuut.
Auanger kopt de bal weg. Golc rent richting de bal. Golc geeft een lange en hoge pass. Daar is Biesicki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Biesicki met een sublieme pass. Smarzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

56e minuut.
Smarzyński trapt de bal weg. Biesicki kopt de bal weg. Bodzioch rent richting de bal. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Speichler rent richting de bal. Golc verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Prosec zal de hoekschop nemen. Smarzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Prosec rent richting de bal. Prosec geeft de bal voor. Karniszowaty heeft problemen om de bal te vangen. Lenczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk schiet op doel. Smarzyński bokst de bal weg. Daar is Lenczyk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Morowe Pudło 5:0

65e minuut.
Lenczyk kopt de bal weg. Golc is nu in balbezit. Habelski is nu in balbezit. Golc rent richting de bal. Golc draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Lenczyk rent richting de bal. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk rent richting de bal. Golc is nu in balbezit. Golc schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Auanger geeft een lange en hoge pass. Bodzioch probeert de bal aan de voet te houden. Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenczyk onderschept slim de pass. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Smarzyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Karniszowaty bereikt de bal nog maar net als eerste. Karniszowaty geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auanger met een snelle inworp. Habelski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Habelski passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Golc de bal. Golc met een sublieme pass. Lenczyk rent richting de bal. Lenczyk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Prosec schiet op doel. Speichler probeert de bal aan de voet te houden. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Auanger met de inworp. Habelski geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Golc speelt de bal door. Lenczyk rent richting de bal. Speichler rent richting de bal. Golc bereikt de bal nog maar net als eerste. Golc draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Biesicki rent richting de bal. Biesicki passt de bal in één keer door. Lenczyk heeft problemen om de bal te vangen. Lenczyk draait met de bal, schiet en ... Smarzyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Morowe Pudło 6:0

86e minuut.
Auanger geeft een hoge lob. Speichler rent richting de bal. Lenczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Lenczyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
how i met your mother - Morowe Pudło 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: how i met your mother 14%, Morowe Pudło 86%.
how i met your mother - Morowe Pudło 7:0