Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Scibek DLB Energy
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
50% Spel op eigen helft 50%
12 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 20.6
poor Schieten weak
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
Fiut kopt de bal weg. Dolibowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolibowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dolibowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Klungelig pakt Grubizna de bal. Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Grubizna is nu in balbezit. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Bazler bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler passt de bal in één keer door. Wojak rent richting de bal. Wojak haalt uit met een fantastische trap. Sowała werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scibek - DLB Energy 0:1

16e minuut.
Obrońca speelt de bal door. Klungelig pakt Wojak de bal. Fiut is nu in balbezit. Obrońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrońca draait met de bal, schiet en ... Paal!

23e minuut.
Siedlecki geeft een hoge lob. Klungelig pakt Stolarz de bal. Frakiewicz is nu in balbezit. Frakiewicz draait met de bal, schiet en ... Surdyga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Scibek - DLB Energy 1:1

41e minuut.
Daar is Koliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bazler rent richting de bal. Bazler probeert naar een medespeler te passen. Wojak rent richting de bal. Wojak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Grubizna probeert naar een medespeler te passen. Jaraczewski is nu in balbezit. Jaraczewski passt de bal in één keer door. Frakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Frakiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Scibek - DLB Energy 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scibek 45%, DLB Energy 55%.
FC Scibek - DLB Energy 2:1

49e minuut.
Daar is Franklin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Franklin speelt de bal door. Wojak is nu in balbezit. Obrońca is nu in balbezit. Obrońca schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Dolibowski onderschept slim de pass. Franklin onderschept slim de pass. Franklin probeert naar een medespeler te passen. Wojak rent richting de bal. Wojak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Franklin rent richting de bal. Fiut onderschept slim de pass. Królik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fiut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fiut wilt de vrije trap nemen. Surdyga verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Bazler met een sublieme pass. Obrońca speelt de bal door. Mandla met een sublieme pass. Obrońca bereikt de bal nog maar net als eerste. Obrońca haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Maziarka geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Królik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pachut rent richting de bal. Pachut geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Maziarka geeft een lange en hoge pass. Cejrowski kopt de bal weg. Daar is Obrońca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wojak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Scibek - DLB Energy 2:2

85e minuut.
Grubizna bereikt de bal nog maar net als eerste. Bazler verovert de bal door een tackle van achteren. Bazler speelt de bal door. Wojak rent richting de bal. Wojak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Franklin heeft problemen om de bal te vangen. Franklin geeft een lange en hoge pass. Bubel is nu in balbezit. Wojak onderschept slim de pass. Wojak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Scibek 55%, DLB Energy 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Scibek - DLB Energy 2:2