Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Miasteczko Śląskie Krzywi
Attack Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
22 Doelpogingen 1
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
52.9 gemiddelde waardering 41.5
formidable Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen weak


7e minuut.
Mikosiak met een snelle inworp. Tsertikidis is nu in balbezit. Tsertikidis geeft een hoge lob. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Świerk rent richting de bal. Mõistus verovert de bal door een tackle van achteren. Mõistus speelt de bal door. Tsertikidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsertikidis geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Grabiec rent richting de bal. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fúquene schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Fúquene is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Grósz raakt geblesseerd tijdens het duel. Mikosiak met een snel genomen vrije trap. Stougaard springt en kopt de bal. Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Mõistus probeert naar een medespeler te passen. Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis met een sublieme pass. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis probeert naar een medespeler te passen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 1:0

23e minuut.
Muiños speelt de bal door. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz geeft de bal voor. Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz probeert naar een medespeler te passen. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Moskal maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 2:0

30e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Parrish met een snelle inworp. Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Grósz springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Grabiec met een sublieme pass. Tsertikidis is nu in balbezit. Tsertikidis probeert naar een medespeler te passen. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Mõistus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak passt de bal in één keer door. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Moskal bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 34%, Krzywi 66%.
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 2:0

47e minuut.
Kondža kopt de bal weg. Plavšić rent richting de bal. Mõistus verovert de bal door een tackle van achteren. Mõistus geeft de bal voor. Stougaard kopt de bal weg. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Grabiec passt de bal zonder na te denken. Grósz rent richting de bal. Grósz schiet op doel. Moskal probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Mikosiak passt de bal zonder na te denken. Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis met een sublieme pass. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Moskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Na een snelle pass probeert Świerk de bal onder controle te krijgen. Claverie speelt de bal door. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Parrish speelt de bal door. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz passt de bal zonder na te denken. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Moskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis haalt uit met een fantastische trap. Moskal bokst de bal weg.

67e minuut.
Grósz geeft de bal voor. Moskal probeert naar een medespeler te passen. Parrish kopt de bal weg. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Borgosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 3:0

74e minuut.
Mikosiak met een sublieme pass. Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis probeert naar een medespeler te passen. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 4:0

76e minuut.
Gawlak speelt de bal door. Klungelig pakt Tsertikidis de bal. Tsertikidis passt de bal met de wreef. Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Miecugow met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Grabiec de bal onder controle te krijgen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Klungelig pakt Borgosz de bal. Borgosz geeft de bal voor. Tsertikidis heeft problemen om de bal te vangen. Tsertikidis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 5:0

89e minuut.
Lépine is nu in balbezit. Lépine passt de bal zonder na te denken. Kondža is nu in balbezit. Kondža draait met de bal, schiet en ... Montesinos probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 30%, Krzywi 70%.
FC Miasteczko Śląskie - Krzywi 5:1