Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-04 19:42
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0019
  • Stadion: Krzywi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 9709
Krzywi FC Miasteczko Śląskie
Attack Tactiek Attack
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 56.2
very good Schieten formidable
adequate Passen very good
solid Verdedigen very good


3e minuut.
Cernat heeft problemen om de bal te vangen. Cernat speelt de bal door. Grósz rent richting de bal. Grósz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tarr de bal onder controle te krijgen. Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Moskal probeert naar een medespeler te passen. Cernat rent richting de bal. Cernat passt de bal met de wreef. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. Moskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Tarr geeft een lange en hoge pass. Babics geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tarr de bal. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Moskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

11e minuut.
Gawlak speelt de bal door. Daar is Cernat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cernat met een sublieme pass. Stougaard rent richting de bal. Stougaard schiet op doel. Moskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Borgosz geeft een lange en hoge pass. Grósz kopt de bal weg. Klungelig pakt Rapisardo de bal. Stougaard onderschept slim de pass. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Sícoris bereikt de bal nog maar net als eerste. Sícoris passt de bal met de wreef. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. Moskal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Miasteczko Śląskie 0:1

19e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Cernat rent richting de bal. Cernat geeft een hoge lob. Grósz maakt een snoekduik en kopt de bal. Moskal bokst de bal weg.

26e minuut.
Inworp. Borgosz met een snelle inworp. Klungelig pakt Cernat de bal. Cernat geeft de bal voor. Grósz krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Gawlak met een sublieme pass. Cernat rent richting de bal. Cernat met een sublieme pass. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Verlangen met een sublieme pass. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža passt de bal zonder na te denken. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzywi - FC Miasteczko Śląskie 1:1

43e minuut.
Babics geeft de bal voor. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Miecugow legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Miecugow krijgt een gele kaart. Stougaard is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Stougaard neemt zijn aanloop. De bal raakt de paal. Moskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywi 57%, FC Miasteczko Śląskie 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Krzywi - FC Miasteczko Śląskie 1:1

55e minuut.
Świerk kopt de bal weg. Daar is Borgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža rent richting de bal. Kondža schiet op doel. Montesinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Miasteczko Śląskie 2:1

56e minuut.
Sícoris passt de bal in één keer door. Cernat bereikt de bal nog maar net als eerste. Cernat met een sublieme pass. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Moskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Babics begaat een overtreding. Lépine is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Majsner met een snel genomen vrije trap. Świerk kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tsertikidis is nu in balbezit. Tsertikidis geeft een lange en hoge pass. Grósz kopt de bal weg. Klungelig pakt Stougaard de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Klungelig pakt Grósz de bal. Fúquene probeert naar een medespeler te passen. Babics speelt de bal door. Tsertikidis heeft problemen om de bal te vangen. Tsertikidis geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Tarr rent richting de bal. Grósz verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Krzywi - FC Miasteczko Śląskie 2:2

71e minuut.
Na een snelle pass probeert Gawlak de bal onder controle te krijgen. Kondža rent richting de bal. Kondža speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Miasteczko Śląskie 3:2

76e minuut.
Grósz rent richting de bal. Tarr rent richting de bal. Grósz begaat een overtreding. Grósz krijgt een gele kaart.

81e minuut.
Vivas geeft een hoge lob. Grósz kopt de bal weg. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Moskal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Majsner geeft de bal voor. Świerk kopt de bal weg. Gamsbart rent richting de bal. Gamsbart geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywi 60%, FC Miasteczko Śląskie 40%.
Krzywi - FC Miasteczko Śląskie 3:2