Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Poraj FC Oblatywacze
Normal Tactiek Moja atak
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
1 Doelpogingen 38
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.9 gemiddelde waardering 51
weak Schieten good
good Passen very good
poor Verdedigen good


5e minuut.
Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo passt de bal met de wreef. Bueso is nu in balbezit. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Demkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:1

11e minuut.
Buğdaycı probeert de bal aan de voet te houden. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik passt de bal zonder na te denken. Mezenga geeft een lange en hoge pass. Bueso krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:2

13e minuut.
Buğdaycı bereikt de bal nog maar net als eerste. Buğdaycı passt de bal met de wreef. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Pepić krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Javornik probeert naar een medespeler te passen. Pepić rent richting de bal. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ... Demkó maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Bojan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Vulpeşean zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Javornik rent richting de bal. Javornik geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Topolewski passt de bal met de wreef. Buğdaycı heeft problemen om de bal te vangen. Buğdaycı geeft een lange en hoge pass. Bueso springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:3

27e minuut.
Buğdaycı is nu in balbezit. Buğdaycı passt de bal met de wreef. Mezenga heeft problemen om de bal te vangen. Mezenga geeft een lange en hoge pass. Bueso krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. Demkó bokst de bal weg.

28e minuut.
Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Odzimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso onderschept slim de pass. Bueso draait met de bal, schiet en ... Szalay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Pepić passt de bal in één keer door. Buğdaycı heeft problemen om de bal te vangen. Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

39e minuut.
Javornik passt de bal in één keer door. Mezenga is nu in balbezit. Mezenga geeft een lange en hoge pass. Bueso springt en kopt de bal. Demkó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:4

44e minuut.
Ocampo onderschept slim de pass. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik passt de bal in één keer door. Bueso is nu in balbezit. Bueso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 81%, FC Oblatywacze 19%.
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:4

46e minuut.
Buğdaycı met een sublieme pass. Daar is Pepić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepić passt de bal met de wreef. Bueso is nu in balbezit. Bueso draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Demkó trapt de bal weg van het doel. Javornik kopt de bal weg. Klungelig pakt Szalay de bal. Bueso is nu in balbezit. Bueso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Ocampo geeft een lange en hoge pass. Pepić kopt de bal weg. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:5

55e minuut.
Vulpeşean bereikt de bal nog maar net als eerste. Vulpeşean passt de bal met de wreef. Pepić rent richting de bal. Pepić draait met de bal, schiet en ... Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Odzimkowski is nu in balbezit. Bueso onderschept slim de pass. Buğdaycı heeft problemen om de bal te vangen. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Buğdaycı passt de bal in één keer door. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepić rent richting de bal. Pepić haalt uit met een fantastische trap. Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Brzęk geeft een hoge lob. Inworp. Topolewski met de inworp. Pepić is nu in balbezit. Pepić geeft een hoge lob. Demkó bokst de bal weg.

69e minuut.
Pajarito is nu in balbezit. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo passt de bal in één keer door. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga rent richting de bal. Mezenga passt de bal in één keer door. Pepić is nu in balbezit. Pepić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:6

73e minuut.
Pajarito passt de bal in één keer door. Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo geeft een lange en hoge pass. Bueso krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Ocampo passt de bal in één keer door. Mezenga rent richting de bal. Mezenga passt de bal in één keer door. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Demkó trapt de bal weg. Mezenga kopt de bal weg. Bueso is nu in balbezit. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Brzęk geeft een hoge lob. Vulpeşean kopt de bal weg. Javornik rent richting de bal. Javornik geeft een lange en hoge pass. Bueso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:7

81e minuut.
Demkó speelt de bal door. Javornik kopt de bal weg. Klungelig pakt Ocampo de bal. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 87%, FC Oblatywacze 13%.
Polonia Poraj - FC Oblatywacze 0:8