Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Poraj Krzywi
Normal Tactiek Attack
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.3 gemiddelde waardering 46.5
adequate Schieten very good
solid Passen adequate
weak Verdedigen adequate


16e minuut.
Bojan rent richting de bal. Gamsbart verovert de bal door een tackle van achteren. Gamsbart geeft een lange en hoge pass. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Bojan bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner geeft een lange en hoge pass. Verlangen rent richting de bal. Verlangen geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kondža de bal. Paal! Kondža rent richting de bal. Brzęk legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kondža is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kondža neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Demkó probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Krzywi 0:1

20e minuut.
Vuičekas heeft problemen om de bal te vangen. Majsner rent richting de bal. Vuičekas onderschept slim de pass. Pajarito is nu in balbezit. Pajarito schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Grzybek is nu in balbezit. Miecugow onderschept slim de pass. Miecugow passt de bal zonder na te denken. Verlangen rent richting de bal. Verlangen geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rabiniak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Świerk kopt de bal weg. Gamsbart met een sublieme pass. Kondža rent richting de bal. Kondža schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Krzywi 0:2

35e minuut.
Kondža passt de bal in één keer door. Verlangen geeft een hoge lob. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

37e minuut.
Lépine speelt de bal door. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk speelt de bal door. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Draba is nu in balbezit. Majsner onderschept slim de pass. Majsner passt de bal zonder na te denken. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža draait met de bal, schiet en ... Demkó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Cavas kan de bal niet met de borst controleren. Lépine rent richting de bal. Lépine met een sublieme pass. Kondža is nu in balbezit. Kondža schiet op doel. Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Verlangen neemt de hoekschop. Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 61%, Krzywi 39%.
Polonia Poraj - Krzywi 0:2

48e minuut.
Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Pajarito de bal. Vuičekas rent richting de bal. Pajarito bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajarito haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Świerk rent richting de bal. Świerk passt de bal met de wreef. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Krzywi 0:3

55e minuut.
Cavas rent richting de bal. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk passt de bal in één keer door. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk rent richting de bal. Świerk passt de bal zonder na te denken. Verlangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlangen haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Vuičekas rent richting de bal. Tarr verovert de bal door een tackle van achteren. Pajarito schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pajarito krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Gamsbart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamsbart met een sublieme pass. Lépine geeft de bal voor. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Grzybek rent richting de bal. Rapisardo rent richting de bal. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Na een snelle pass probeert Gamsbart de bal onder controle te krijgen. Gamsbart geeft de bal voor. Szalay kopt de bal weg. Kondža rent richting de bal. Kondža schiet op doel. Demkó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Majsner geeft een hoge lob. Gamsbart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamsbart passt de bal zonder na te denken. Świerk heeft problemen om de bal te vangen. Świerk schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Pajarito is nu in balbezit. Pajarito passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tarr de bal. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas schiet op doel. Moskal probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Cavas onderschept slim de pass. Cavas probeert naar een medespeler te passen. Grzybek probeert naar een medespeler te passen. Pajarito is nu in balbezit. Pajarito schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Lépine met een sublieme pass. Brzęk probeert de bal aan de voet te houden. Kondža rent richting de bal. Kondža draait met de bal, schiet en ... Demkó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Krzywi 0:4

88e minuut.
Szalay geeft een hoge lob. Verlangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlangen speelt de bal door. Kondža is nu in balbezit. Kondža schiet op doel. Demkó bokst de bal weg. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Krzywi 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 55%, Krzywi 45%.
Polonia Poraj - Krzywi 0:5