Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oblatywacze FC Miasteczko Śląskie
Moja atak Tactiek 424
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
53.2 gemiddelde waardering 53.2
solid Schieten formidable
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


2e minuut.
Vulpeşean met een sublieme pass. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik passt de bal in één keer door. Jánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Montesinos trapt de bal weg. Borgosz kopt de bal weg. Stougaard speelt de bal door. Grósz heeft problemen om de bal te vangen. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Kapuščinský bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Miasteczko Śląskie 0:1

21e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ocampo krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Grabiec rent richting de bal. Grabiec passt de bal in één keer door. Stougaard is nu in balbezit. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz schiet op doel. Kapuščinský verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Buğdaycı speelt de bal door. Javornik bereikt de bal nog maar net als eerste. Javornik passt de bal in één keer door. Jánok is nu in balbezit. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Boymans geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsertikidis met de inworp. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Ocampo kopt de bal weg. Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok verovert de bal door een tackle van achteren. Jánok haalt uit met een fantastische trap. Montesinos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Oblatywacze - FC Miasteczko Śląskie 1:1

45e minuut.
Parrish onderschept slim de pass. Pepić kopt de bal weg. Daar is Parrish, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jánok is nu in balbezit. Jánok schiet op doel. Montesinos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 51%, FC Miasteczko Śląskie 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Oblatywacze - FC Miasteczko Śląskie 1:1

56e minuut.
Tsertikidis onderschept slim de pass. Tsertikidis geeft de bal voor. Klungelig pakt Boymans de bal. Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Grzenkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tsertikidis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Topolewski heeft problemen om de bal te vangen. Grósz is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Miasteczko Śląskie 1:2

58e minuut.
Stougaard probeert de bal met de borst te controleren. Mezenga rent richting de bal. Mezenga passt de bal zonder na te denken. Jánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Stougaard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Grzenkowski. Stougaard raakt geblesseerd tijdens het duel. Tsertikidis zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel. Kapuščinský probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Tsertikidis is nu in balbezit. Tsertikidis passt de bal zonder na te denken. Grósz is nu in balbezit. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Kapuščinský maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Miasteczko Śląskie 1:3

67e minuut.
Topolewski passt de bal in één keer door. Buğdaycı is nu in balbezit. Parrish tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Parrish krijgt een gele kaart. Buğdaycı is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mezenga met een snel genomen vrije trap. Jánok springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

69e minuut.
Buğdaycı probeert naar een medespeler te passen. Pepić heeft problemen om de bal te vangen. Pepić met een sublieme pass. Jánok rent richting de bal. Jánok schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

89e minuut.
Javornik probeert naar een medespeler te passen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo passt de bal in één keer door. Jánok bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánok draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Miasteczko Śląskie 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 42%, FC Miasteczko Śląskie 58%.
FC Oblatywacze - FC Miasteczko Śląskie 2:3