Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:44
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0019
  • Stadion: WTEAM Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2469
WTEAM Concordia Knurów KNW
Normal Tactiek 424
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Sapela geeft een hoge lob. Cubała bereikt de bal nog maar net als eerste. Cubała speelt de bal door. Topcia is nu in balbezit. Topcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Kęsy is nu in balbezit. Kęsy geeft de bal voor. Didyk is nu in balbezit. Pilarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pilarski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Topcia is nu in balbezit. Topcia passt de bal in één keer door. Gałeczka heeft problemen om de bal te vangen. Pilarski is nu in balbezit. Pilarski draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTEAM 45%, Concordia Knurów KNW 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
WTEAM - Concordia Knurów KNW 0:0

48e minuut.
Życiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Kęsy verovert de bal door een tackle van achteren. Kęsy speelt de bal door. Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarski haalt uit met een fantastische trap. Zawada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Gdaniec is nu in balbezit. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Rempała passt de bal zonder na te denken. Górka is nu in balbezit. Górka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WTEAM - Concordia Knurów KNW 0:1

68e minuut.
Szawala is nu in balbezit. Szawala passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Krukowiecki de bal. Jurkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jurkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Jurkowski kopt de bal weg. Topcia is nu in balbezit. Topcia passt de bal met de wreef. Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WTEAM 46%, Concordia Knurów KNW 54%.
WTEAM - Concordia Knurów KNW 0:1