Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Gardło Incredible Players
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.3
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


5e minuut.
Maśnica passt de bal met de wreef. Daar is Szeluga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szeluga passt de bal met de wreef. Ostręga rent richting de bal. Ostręga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera speelt de bal door. Zaszalej heeft problemen om de bal te vangen. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Gardło - Incredible Players 1:0

12e minuut.
Zaszalej geeft de bal voor. Inworp. Olejok met de inworp. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła geeft een lange en hoge pass. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Gałan onderschept slim de pass. Gałan probeert naar een medespeler te passen. Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Chwast schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Smoła onderschept slim de pass. Smoła probeert naar een medespeler te passen. Ostręga rent richting de bal. Ostręga haalt uit met een fantastische trap. Pulower maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Ziemianin met een snelle inworp. Placykiewicz rent richting de bal. Smoła verovert de bal door een tackle van achteren. Smoła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Gardło - Incredible Players 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Gardło 39%, Incredible Players 61%.
Wieczne Gardło - Incredible Players 2:0

50e minuut.
Rezner kopt de bal weg. Gałan bereikt de bal nog maar net als eerste. Chwast verovert de bal door een tackle van achteren. Rezner is nu in balbezit. Rezner schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Smoła kopt de bal weg. Stanowski heeft problemen om de bal te vangen. Placykiewicz is nu in balbezit. Maśnica is nu in balbezit. Maśnica schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zaszalej heeft problemen om de bal te vangen. Olejok verovert de bal door een tackle van achteren. Olejok probeert naar een medespeler te passen. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Klungelig pakt Zaszalej de bal. Cwyl met een sublieme pass. Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Pulower verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Olejok passt de bal zonder na te denken. Ziemianin rent richting de bal. Ostręga begaat een overtreding. Ziemianin roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ziemianin kan niet meer verder spelen. Moldenhauer komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Gardło 45%, Incredible Players 55%.
Wieczne Gardło - Incredible Players 2:0