Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Miasteczko Śląskie Polonia Poraj
424 Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
33 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.2 gemiddelde waardering 25.3
formidable Schieten weak
solid Passen adequate
good Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Pap met een sublieme pass. Gawlak is nu in balbezit. Gawlak passt de bal zonder na te denken. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

4e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Szalay probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Grzybek onderschept slim de pass. Grzybek met een sublieme pass. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas draait met de bal, schiet en ... Montesinos maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Grzybek rent richting de bal. Tsertikidis verovert de bal door een tackle van achteren. Tsertikidis met een sublieme pass. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Bojan speelt de bal door. Gawlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap speelt de bal door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Brzęk geeft een lange en hoge pass. Mõistus rent richting de bal. Grzybek rent richting de bal. Mõistus verovert de bal door een tackle van achteren. Mõistus geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Grabiec raakt geblesseerd tijdens het duel. Grósz legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Brakus probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 1:0

19e minuut.
Vuičekas met een sublieme pass. Klungelig pakt Draba de bal. Odzimkowski is nu in balbezit. Grósz onderschept slim de pass. Grósz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Mõistus probeert naar een medespeler te passen. Pap speelt de bal door. Daar is Grósz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 2:0

32e minuut.
Grósz probeert de bal aan de voet te houden. Pap probeert naar een medespeler te passen. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 3:0

35e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pap zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec geeft een hoge lob. Grósz maakt een snoekduik en kopt de bal. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Draba geeft een hoge lob. Inworp. Grabiec zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Bojan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Grabiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Grabiec zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz schiet op doel. Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 21%, Polonia Poraj 79%.
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 3:0

48e minuut.
Draba bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap verovert de bal door een tackle van achteren. Pap met een sublieme pass. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Brakus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

49e minuut.
Pap geeft een hoge lob. Tsertikidis kopt de bal weg. Grósz is nu in balbezit. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Odzimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Borgosz verovert de bal door een tackle van achteren. Borgosz met een sublieme pass. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mõistus bereikt de bal nog maar net als eerste. Mõistus geeft een lange en hoge pass. Stougaard rent richting de bal. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 4:0

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Borgosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tsertikidis rent richting de bal. Tsertikidis geeft de bal voor. Grósz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 5:0

62e minuut.
Bojan geeft de bal voor. Inworp. Tsertikidis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard geeft een hoge lob. Brakus bokst de bal weg. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 6:0

64e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Odzimkowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bałaban rent richting de bal. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Draba rent richting de bal. Grósz onderschept slim de pass. Grósz speelt de bal door. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Brakus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Grósz verovert de bal door een tackle van achteren. Grósz passt de bal zonder na te denken. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Brakus probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Grósz heeft problemen om de bal te vangen. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 7:0

74e minuut.
Stougaard is nu in balbezit. Stougaard speelt de bal door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 8:0

77e minuut.
Pap speelt de bal door. Stougaard rent richting de bal. Stougaard passt de bal in één keer door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Brakus trapt de bal weg van het doel. Pap bereikt de bal nog maar net als eerste. Pap met een sublieme pass. Grósz is nu in balbezit. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas schiet op doel. Mikosiak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Grzybek neemt de hoekschop. Montesinos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 21%, Polonia Poraj 79%.
FC Miasteczko Śląskie - Polonia Poraj 8:0