Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 19:49
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0019
  • Stadion: Krzywi Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7270
Krzywi FC Oblatywacze
Attack Tactiek Moja atak
43% Balbezit 57%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 53
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen solid


5e minuut.
Boymans met een sublieme pass. Pepić met een sublieme pass. Mezenga speelt de bal door. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel. Moskal bokst de bal weg.

20e minuut.
Daar is Majsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Buğdaycı speelt de bal door. Rapisardo is nu in balbezit. Bueso onderschept slim de pass. Bueso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Miecugow geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Javornik met de inworp. Famfulík rent richting de bal. Famfulík geeft een lange en hoge pass. Paal! Moskal verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt Pepić de bal. Pepić passt de bal zonder na te denken. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel. Moskal probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Oblatywacze 0:1

38e minuut.
Miecugow geeft een lange en hoge pass. Vulpeşean heeft problemen om de bal te vangen. Kondža is nu in balbezit. Kondža schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Daar is Majsner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepić met een sublieme pass. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Oblatywacze 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywi 64%, FC Oblatywacze 36%.
Krzywi - FC Oblatywacze 0:2

47e minuut.
Javornik passt de bal in één keer door. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík passt de bal in één keer door. Bueso rent richting de bal. Bueso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Grzenkowski onderschept slim de pass. Grzenkowski geeft de bal voor. Majsner probeert naar een medespeler te passen. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Kapuščinský bokst de bal weg.

60e minuut.
Rapisardo is nu in balbezit. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Oblatywacze 1:2

63e minuut.
Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga met een sublieme pass. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Oblatywacze 1:3

64e minuut.
Pepić met een sublieme pass. Buğdaycı met een sublieme pass. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Moskal werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Oblatywacze 1:4

68e minuut.
Javornik passt de bal in één keer door. Daar is Famfulík, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Famfulík passt de bal in één keer door. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Tarr onderschept slim de pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Javornik passt de bal zonder na te denken. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík passt de bal in één keer door. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Oblatywacze 1:5

75e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jánok komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Klungelig pakt Świerk de bal. Mezenga met een sublieme pass. Javornik probeert naar een medespeler te passen. Jánok is nu in balbezit. Jánok draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rapisardo bereikt de bal nog maar net als eerste. Famfulík verovert de bal door een tackle van achteren. Famfulík speelt de bal door. Jánok is nu in balbezit. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Buğdaycı probeert naar een medespeler te passen. Jánok heeft problemen om de bal te vangen. Pepić speelt de bal door. Jánok rent richting de bal. Jánok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Buğdaycı verovert de bal door een tackle van achteren. Buğdaycı speelt de bal door. Jánok rent richting de bal. Jánok draait met de bal, schiet en ... Moskal kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Boymans kopt de bal weg. Fúquene geeft een lange en hoge pass. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Kapuščinský werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Krzywi - FC Oblatywacze 2:5

88e minuut.
Lépine rent richting de bal. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine onderschept slim de pass. Lépine geeft een hoge lob. Świerk krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Krzywi 52%, FC Oblatywacze 48%.
Krzywi - FC Oblatywacze 2:5