Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concordia Knurów KNW OKS Jeziorak Szczecin
424 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 16.2
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


11e minuut.
Augustyn probeert de bal aan de voet te houden. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Brona speelt de bal door. Dzieł rent richting de bal. Dzieł draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gałeczka geeft een hoge lob. Rempała speelt de bal door. Wieruchowski speelt de bal door. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Żądlak heeft problemen om de bal te vangen. Banek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banek met een sublieme pass. Dzieł is nu in balbezit. Dzieł schiet op doel. Zawada bokst de bal weg.

26e minuut.
Daar is Górka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jurkowski is nu in balbezit. Górka bereikt de bal nog maar net als eerste. Górka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - OKS Jeziorak Szczecin 1:0

30e minuut.
Banek rent richting de bal. Żądlak verovert de bal door een tackle van achteren. Wieruchowski begaat een overtreding. Wieruchowski krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Wieruchowski is nu in balbezit. Augustyn rent richting de bal. Augustyn speelt de bal door. Górka is nu in balbezit. Górka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concordia Knurów KNW 53%, OKS Jeziorak Szczecin 47%.
Concordia Knurów KNW - OKS Jeziorak Szczecin 1:0

46e minuut.
Wojak probeert naar een medespeler te passen. Wojno is nu in balbezit. Wojak begaat een overtreding. Wojak krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Życiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rempała is nu in balbezit. Banek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Banek krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Przyrowski met een harde bal richting middenveld. Hordyński probeert de bal met de borst te controleren. Hordyński met een sublieme pass. Dzieł rent richting de bal. Dzieł draait met de bal, schiet en ... Zawada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

79e minuut.
Wieruchowski controleert de bal met de borst. Wieruchowski met een sublieme pass. Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazurek rent richting de bal. Pazurek schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - OKS Jeziorak Szczecin 2:0

85e minuut.
Burzań rent richting de bal. Górka rent richting de bal. Jurkowski is nu in balbezit. Górka rent richting de bal. Górka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - OKS Jeziorak Szczecin 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concordia Knurów KNW 55%, OKS Jeziorak Szczecin 45%.
Concordia Knurów KNW - OKS Jeziorak Szczecin 3:0