Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brave Trees WTEAM
451 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
16 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 17.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Kwast probeert naar een medespeler te passen. Kosakowski geeft de bal voor. Daar is Sapela, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szymczak rent richting de bal. Szymczak haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Kwast met een sublieme pass. Żymirski is nu in balbezit. Żymirski passt de bal met de wreef. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak schiet op doel. Czyrko probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Bogusz onderschept slim de pass. Bogusz probeert naar een medespeler te passen. Czecholiński probeert de bal met de borst te controleren. Pilarski rent richting de bal. Pilarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - WTEAM 0:1

13e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kosakowski neemt de hoekschop. Czecholiński is nu in balbezit. Czecholiński haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Gdaniec de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kęska geeft de bal voor. Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Topcia krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Kosakowski passt de bal met de wreef. Kęska probeert naar een medespeler te passen. Chojnowski is nu in balbezit. Szymczak onderschept slim de pass. Szymczak schiet op doel. Czyrko bokst de bal weg.

23e minuut.
Żymirski passt de bal in één keer door. Kwast is nu in balbezit. Sapela tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwast is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Czecholiński wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Trees - WTEAM 1:1

25e minuut.
Kwast kan de bal niet met de borst controleren. Kwast met een sublieme pass. Żymirski speelt de bal door. Szymczak bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Cichacki kopt de bal weg. Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwast passt de bal met de wreef. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Brave Trees - WTEAM 2:1

41e minuut.
Pilarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilarski schiet op doel. Klungelig pakt Wicki de bal. Topcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Topcia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brave Trees - WTEAM 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Trees 41%, WTEAM 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Trees - WTEAM 2:2

52e minuut.
Kosakowski passt de bal zonder na te denken. Chojnowski rent richting de bal. Szymczak onderschept slim de pass. Szymczak draait met de bal, schiet en ... Czyrko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kwast bereikt de bal nog maar net als eerste. Gdaniec tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kwast is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Czecholiński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Chojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szymczak is nu in balbezit. Szymczak schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brave Trees 56%, WTEAM 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Brave Trees - WTEAM 2:2