Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wieczne Gardło Kozie Młoty
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 17.4
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Stafiera met een sublieme pass. Smoła kan de bal niet met de borst controleren. Smoła passt de bal met de wreef. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Stafiera kopt de bal weg. Krzystyniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystyniak passt de bal zonder na te denken. Ostręga rent richting de bal. Ostręga draait met de bal, schiet en ... Kołecki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Smoła bereikt de bal nog maar net als eerste. Smoła speelt de bal door. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga schiet op doel. Kołecki probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Smoła passt de bal in één keer door. Siarzewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stafiera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stafiera krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Gardło 44%, Kozie Młoty 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wieczne Gardło - Kozie Młoty 0:0

53e minuut.
Stafiera geeft een lange en hoge pass. Ostręga is nu in balbezit. Fiuta legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ostręga is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Smoła kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Wieczne Gardło - Kozie Młoty 1:0

84e minuut.
Olejok geeft een lange en hoge pass. Ostręga springt en kopt de bal. Klungelig pakt Fiuta de bal. Smoła rent richting de bal. Smoła haalt uit met een fantastische trap. Kołecki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Olejok neemt de hoekschop.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wieczne Gardło 42%, Kozie Młoty 58%.
Wieczne Gardło - Kozie Młoty 1:0