Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Concordia Knurów KNW FC Miasteczko Śląskie
424 Tactiek 352
35% Balbezit 65%
88% Spel op eigen helft 12%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 46.8
weak Schieten outstanding
unsatisfactory Passen very good
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Gałeczka geeft een lange en hoge pass. Mikosiak kopt de bal weg. Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Zawada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:1

8e minuut.
Klungelig pakt Kiziałek de bal. Mir verovert de bal door een tackle van achteren. Grósz is nu in balbezit. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Zawada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:2

10e minuut.
Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard passt de bal in één keer door. Borgosz speelt de bal door. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:3

11e minuut.
Kiziałek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiziałek passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Gałeczka de bal. Stougaard rent richting de bal. Stougaard schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish probeert naar een medespeler te passen. Żądlak is nu in balbezit. Parrish verovert de bal door een tackle van achteren. Parrish geeft de bal voor. Zawada probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:4

18e minuut.
Stougaard rent richting de bal. Mir rent richting de bal. Mir passt de bal in één keer door. Stougaard rent richting de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:5

21e minuut.
Borgosz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Parrish de bal. Parrish speelt de bal door. Grósz is nu in balbezit. Grósz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Zawada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Mir geeft een hoge lob. Daar is Stougaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gałeczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz verovert de bal door een tackle van achteren. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:6

23e minuut.
Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz passt de bal met de wreef. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:7

26e minuut.
Parrish probeert naar een medespeler te passen. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Grósz de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:8

27e minuut.
Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir passt de bal met de wreef. Rempała bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz verovert de bal door een tackle van achteren. Grósz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Gałeczka heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:9

31e minuut.
Augustyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard rent richting de bal. Stougaard passt de bal met de wreef. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir schiet op doel. Zawada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:10

32e minuut.
Rempała speelt de bal door. Parrish speelt de bal door. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Borgosz passt de bal met de wreef. Stougaard probeert de bal met de borst te controleren. Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stougaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard passt de bal met de wreef. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Zawada trapt de bal weg van het doel. Mikosiak kopt de bal weg. Klungelig pakt Didyk de bal. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Gałeczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mõistus kopt de bal weg. Mikosiak heeft problemen om de bal te vangen. Mikosiak geeft een hoge lob. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Mir kopt de bal weg. Daar is Życiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grósz verovert de bal door een tackle van achteren. Grósz geeft een hoge lob. Stougaard springt en kopt de bal. Zawada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Żądlak bereikt de bal nog maar net als eerste. Żądlak geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tsertikidis met de inworp. Grósz geeft de bal voor. Zawada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:11

45e minuut.
Mikosiak speelt de bal door. Grósz is nu in balbezit. Grósz geeft de bal voor. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concordia Knurów KNW 90%, FC Miasteczko Śląskie 10%.
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:11

46e minuut.
Stougaard is nu in balbezit. Stougaard met een sublieme pass. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Didyk de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Borgosz zal de hoekschop nemen. Stougaard kopt de bal weg. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Stougaard is nu in balbezit. Stougaard passt de bal met de wreef. Grósz heeft problemen om de bal te vangen. Grósz draait met de bal, schiet en ... Didyk probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Borgosz neemt de hoekschop. Grósz maakt een snoekduik en kopt de bal. Zawada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:12

49e minuut.
Rempała rent richting de bal. Mir rent richting de bal. Mir speelt de bal door. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz haalt uit met een fantastische trap. Zawada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Grósz rent richting de bal. Grósz geeft een hoge lob. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:13

53e minuut.
Żądlak is nu in balbezit. Borgosz onderschept slim de pass. Borgosz passt de bal met de wreef. Stougaard heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Daar is Borgosz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borgosz passt de bal zonder na te denken. Stougaard heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Gałeczka probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tsertikidis zal de hoekschop nemen. Grósz kopt de bal weg. Zawada verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Pazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard probeert naar een medespeler te passen. Grósz is nu in balbezit. Grósz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Gałeczka geeft een hoge lob. Parrish kopt de bal weg. Klungelig pakt Życiński de bal. Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Tsertikidis met een sublieme pass. Grósz is nu in balbezit. Grósz passt de bal in één keer door. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Zawada kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Mir kopt de bal weg. Grósz rent richting de bal. Grósz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:14

68e minuut.
Rempała is nu in balbezit. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir probeert naar een medespeler te passen. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:15

70e minuut.
Zawada probeert naar een medespeler te passen. Mir kopt de bal weg. Klungelig pakt Grósz de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ... Zawada maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:16

75e minuut.
Parrish bereikt de bal nog maar net als eerste. Parrish geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Żądlak de bal onder controle te krijgen. Grósz bereikt de bal nog maar net als eerste. Grósz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Mikosiak passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Mir de bal. Mir passt de bal zonder na te denken. Grósz is nu in balbezit. Grósz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Życiński rent richting de bal. Tsertikidis onderschept slim de pass. Tsertikidis geeft een lange en hoge pass. Grósz is nu in balbezit. Grósz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Inworp. Borgosz met de inworp. Mikosiak geeft de bal voor. Grósz is nu in balbezit. Grósz geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Stougaard rent richting de bal. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Grósz geeft een hoge lob. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gałeczka de bal. Zawada werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:17

87e minuut.
Kiziałek rent richting de bal. Kiziałek speelt de bal door. Pazurek rent richting de bal. Pazurek passt de bal met de wreef. Grósz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zawada met een sublieme pass. Parrish kopt de bal weg. Daar is Mir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mir speelt de bal door.
GOOOAAAAAAL!!!
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:18

90e minuut.
Stougaard probeert naar een medespeler te passen. Borgosz is nu in balbezit. Borgosz probeert naar een medespeler te passen. Grósz rent richting de bal. Grósz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Concordia Knurów KNW 85%, FC Miasteczko Śląskie 15%.
Concordia Knurów KNW - FC Miasteczko Śląskie 0:18