Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Polonia Poraj Wieczne Gardło
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 17.1
adequate Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Rabiniak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szeluga heeft problemen om de bal te vangen. Odzimkowski is nu in balbezit. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Grzybek speelt de bal door. Draba rent richting de bal. Stafiera is nu in balbezit. Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Draba schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Brzęk rent richting de bal. Brzęk geeft een hoge lob. Zaborowski controleert de bal met de borst. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pajarito passt de bal in één keer door. Gałan rent richting de bal. Vuičekas onderschept slim de pass. Vuičekas draait met de bal, schiet en ... Matuszczak probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Wieczne Gardło 1:0

25e minuut.
Draba met een sublieme pass. Smoła rent richting de bal. Smoła passt de bal met de wreef. Ostręga is nu in balbezit. Ostręga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 48%, Wieczne Gardło 52%.
Polonia Poraj - Wieczne Gardło 1:0

66e minuut.
Draba is nu in balbezit. Draba geeft een hoge lob. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. Matuszczak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Polonia Poraj - Wieczne Gardło 2:0

69e minuut.
Pajarito speelt de bal door. Rabiniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabiniak speelt de bal door. Vuičekas is nu in balbezit. Vuičekas draait met de bal, schiet en ... Matuszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Gałan kopt de bal weg. Draba geeft de bal voor. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas haalt uit met een fantastische trap. Zaborowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Draba rent richting de bal. Gałan is nu in balbezit. Draba verovert de bal door een tackle van achteren. Vuičekas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vuičekas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Bałaban geeft de bal voor. Stafiera bereikt de bal nog maar net als eerste. Draba rent richting de bal. Vuičekas rent richting de bal. Vuičekas schiet op doel. Matuszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Polonia Poraj 30%, Wieczne Gardło 70%.
Polonia Poraj - Wieczne Gardło 2:0