Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Oblatywacze FC Locomotive Tbilisi
Moja atak Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
18% Spel op eigen helft 82%
37 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.2 gemiddelde waardering 18.9
solid Schieten poor
solid Passen weak
average Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Javornik met een sublieme pass. Efir is nu in balbezit. Bueso verovert de bal door een tackle van achteren. Bueso draait met de bal, schiet en ... Gajosiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 1:0

4e minuut.
Pepić onderschept slim de pass. Pepić speelt de bal door. Bueso rent richting de bal. Bueso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

5e minuut.
Milanowski geeft een lange en hoge pass. Inworp. Javornik met een snelle inworp. Mezenga rent richting de bal. Mezenga geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 2:0

6e minuut.
Bachmatiuk heeft problemen om de bal te vangen. Bachmatiuk geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Efir de bal onder controle te krijgen. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Buğdaycı zal de hoekschop nemen. Bueso maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 3:0

8e minuut.
Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obszański probeert naar een medespeler te passen. Bojas rent richting de bal. Bueso verovert de bal door een tackle van achteren. Bueso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Pepić speelt de bal door. Buğdaycı probeert naar een medespeler te passen. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel. Gajosiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 4:0

14e minuut.
Pepić rent richting de bal. Pepić met een sublieme pass. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueso draait met de bal, schiet en ... Efir probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Bojas probeert de bal aan de voet te houden. Famfulík bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga speelt de bal door. Klungelig pakt Bueso de bal. Bueso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Pepić rent richting de bal. Pepić passt de bal met de wreef. Buğdaycı speelt de bal door. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Pruchnicki heeft problemen om de bal te vangen. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík passt de bal in één keer door. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gajosiński trapt de bal weg van het doel. Javornik kopt de bal weg. Bojas rent richting de bal. Bueso verovert de bal door een tackle van achteren. Bueso haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Javornik heeft problemen om de bal te vangen. Pruchnicki is nu in balbezit. Javornik onderschept slim de pass. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Szwed is nu in balbezit. Szwed geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buğdaycı met de inworp. Pepić geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 5:0

44e minuut.
Mezenga met een sublieme pass. Buğdaycı rent richting de bal. Buğdaycı probeert naar een medespeler te passen. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel. Gajosiński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 21%, FC Locomotive Tbilisi 79%.
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 5:0

49e minuut.
Bueso kopt de bal weg. Klungelig pakt Pruchnicki de bal. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Bueso de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Bachmatiuk probeert de bal met de borst te controleren. Javornik probeert naar een medespeler te passen. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ... Efir probeert de bal aan de voet te houden. De bal vliegt tegen de lat.

56e minuut.
Daar is Mezenga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grzenkowski met een sublieme pass. Pepić met een sublieme pass. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Javornik geeft de bal voor. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Efir is nu in balbezit. Pepić verovert de bal door een tackle van achteren. Pepić schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Javornik met een sublieme pass. Famfulík is nu in balbezit. Famfulík met een sublieme pass. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 6:0

67e minuut.
Buğdaycı is nu in balbezit. Buğdaycı passt de bal met de wreef. Javornik speelt de bal door. Bueso rent richting de bal. Bueso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 7:0

72e minuut.
Grzenkowski passt de bal in één keer door. Daar is Pepić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepić speelt de bal door. Bueso rent richting de bal. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Gajosiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Pepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepić geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Obszański de bal. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Doeltrap. Jánok komt het veld opgelopen. Gajosiński met een harde bal richting middenveld. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Javornik met een snelle inworp. Mezenga rent richting de bal. Mezenga geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Oblatywacze 15%, FC Locomotive Tbilisi 85%.
FC Oblatywacze - FC Locomotive Tbilisi 7:0