Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Jeziorak Szczecin FC Oblatywacze
Normal Tactiek Moja atak
34% Balbezit 66%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 44
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 47.8
poor Schieten solid
weak Passen solid
unsatisfactory Verdedigen adequate


3e minuut.
Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga geeft de bal voor. Klungelig pakt Bueso de bal. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Javornik met een snelle inworp. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga passt de bal met de wreef. Javornik geeft de bal voor. Pepić springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Topolewski passt de bal met de wreef. Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Bueso is nu in balbezit. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:1

15e minuut.
Mezenga kopt de bal weg. Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso verovert de bal door een tackle van achteren. Bueso draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Javornik passt de bal zonder na te denken. Mezenga bereikt de bal nog maar net als eerste. Mezenga geeft een hoge lob. Bueso springt en kopt de bal. Ocampo kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Przyrowski met een harde bal richting middenveld. Buğdaycı kopt de bal weg. Wieruchowski heeft problemen om de bal te vangen. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Wojno, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo is nu in balbezit. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:2

25e minuut.
Mezenga passt de bal zonder na te denken. Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo passt de bal met de wreef. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Dzieł rent richting de bal. Grzenkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Mezenga probeert naar een medespeler te passen. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Pepić is nu in balbezit. Pepić passt de bal met de wreef. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:3

36e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przyrowski trapt de bal weg. Mezenga kopt de bal weg. Daar is Bueso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:4

38e minuut.
Bueso probeert naar een medespeler te passen. Javornik met een sublieme pass. Ocampo rent richting de bal. Bueso is nu in balbezit. Bueso draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal vliegt tegen de lat.

43e minuut.
Trybuła raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Buchnajzer komt het veld opgelopen.

44e minuut.
Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo geeft een hoge lob. Bueso rent richting de bal. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Plombon probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 89%, FC Oblatywacze 11%.
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:5

48e minuut.
Ocampo rent richting de bal. Ocampo geeft de bal voor. Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:6

48e minuut.
Mezenga raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pomponi komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Javornik speelt de bal door. Pepić met een sublieme pass. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ... Przyrowski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:7

53e minuut.
Juszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo onderschept slim de pass. Ocampo passt de bal in één keer door. Bueso heeft problemen om de bal te vangen. Bueso draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:8

58e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo passt de bal met de wreef. Bueso is nu in balbezit. Bueso schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:9

60e minuut.
Przyrowski speelt de bal door. Pomponi kopt de bal weg. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso haalt uit met een fantastische trap. Plombon probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Topolewski speelt de bal door. Buğdaycı is nu in balbezit. Buğdaycı passt de bal zonder na te denken. Bueso rent richting de bal. Bueso schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Brona bereikt de bal nog maar net als eerste. Topolewski rent richting de bal. Topolewski passt de bal met de wreef. Pepić geeft de bal voor. Bueso springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Buğdaycı passt de bal met de wreef. Inworp. Mikruta met de inworp. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ... Przyrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ocampo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:10

71e minuut.
Pepić passt de bal met de wreef. Bueso rent richting de bal. Bueso passt de bal in één keer door. Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Buğdaycı is nu in balbezit. Buğdaycı passt de bal in één keer door. Pomponi rent richting de bal. Bueso bereikt de bal nog maar net als eerste. Bueso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Burzań rent richting de bal. Ocampo verovert de bal door een tackle van achteren. Ocampo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:11

75e minuut.
Ocampo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocampo draait met de bal, schiet en ... Daar is Plombon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepić haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Bueso maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Bueso is nu in balbezit. Ocampo rent richting de bal. Bueso speelt de bal door. Pepić bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:12

81e minuut.
Jánok komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Daar is Ocampo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocampo geeft de bal voor. Plombon is nu in balbezit. Jánok verovert de bal door een tackle van achteren. Jánok haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:13

85e minuut.
Klungelig pakt Pepić de bal. Pepić speelt de bal door. Buğdaycı probeert naar een medespeler te passen. Jánok is nu in balbezit. Jánok draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Przyrowski trapt de bal weg van het doel. Javornik kopt de bal weg. Wojno heeft problemen om de bal te vangen. Ocampo rent richting de bal. Ocampo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 84%, FC Oblatywacze 16%.
OKS Jeziorak Szczecin - FC Oblatywacze 0:13