Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Miasteczko Śląskie Wieczne Gardło
352 Tactiek Normal
64% Balbezit 36%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.9 gemiddelde waardering 17.3
excellent Schieten poor
solid Passen poor
good Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Mir passt de bal in één keer door. Grabiec rent richting de bal. Grabiec passt de bal met de wreef. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

4e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Matuszczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 1:0

6e minuut.
Szeluga is nu in balbezit. Juraule verovert de bal door een tackle van achteren. Juraule speelt de bal door. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Gałan heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec rent richting de bal. Gałan maakt een afschuwelijke overtreding. Grabiec is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Juraule komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Mir probeert naar een medespeler te passen. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec passt de bal zonder na te denken. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Zaborowski heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Juraule rent richting de bal. Juraule passt de bal met de wreef. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Matuszczak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mir geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Grabiec springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Gałan geeft een hoge lob. Borgosz kopt de bal weg. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Gałan probeert de bal aan de voet te houden. Matuszczak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

24e minuut.
Stougaard kopt de bal weg. Gałan heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 2:0

28e minuut.
Mikosiak passt de bal zonder na te denken. Mir bereikt de bal nog maar net als eerste. Mir geeft een lange en hoge pass. Grabiec rent richting de bal. Grabiec schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 3:0

32e minuut.
Mõistus geeft de bal voor. Stougaard kopt de bal weg. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec draait met de bal, schiet en ... Gałan probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Mikosiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosiak geeft een lange en hoge pass. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Matuszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Parrish zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Juraule probeert naar een medespeler te passen. Mikosiak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Stougaard de bal. Stougaard draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 4:0

42e minuut.
Juraule rent richting de bal. Juraule passt de bal met de wreef. Sochacki is nu in balbezit. Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grabiec onderschept slim de pass. Grabiec probeert naar een medespeler te passen. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard schiet op doel. Matuszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 24%, Wieczne Gardło 76%.
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 5:0

52e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Grabiec controleert de bal met de borst. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Grabiec rent richting de bal. Grabiec schiet op doel. Matuszczak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 6:0

57e minuut.
Juraule is nu in balbezit. Juraule probeert naar een medespeler te passen. Zaborowski heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Grabiec de bal. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Matuszczak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Szeluga is nu in balbezit. Juraule onderschept slim de pass. Juraule passt de bal met de wreef. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Szeluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule onderschept slim de pass. Juraule met een sublieme pass. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 7:0

69e minuut.
Inworp. Mir zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szeluga controleert de bal met de borst. Juraule bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Borgosz rent richting de bal. Borgosz speelt de bal door. Juraule probeert naar een medespeler te passen. Grabiec heeft problemen om de bal te vangen. Grabiec draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Borgosz is nu in balbezit. Borgosz speelt de bal door. Zaborowski is nu in balbezit. Stougaard onderschept slim de pass. Stougaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 8:0

75e minuut.
Stougaard is nu in balbezit. Juraule rent richting de bal. Stougaard is nu in balbezit. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 9:0

75e minuut.
Daar is Ostręga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grabiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Juraule probeert naar een medespeler te passen. Daar is Stougaard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stougaard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Juraule kopt de bal weg. Zaborowski heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard rent richting de bal. Stougaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 10:0

80e minuut.
Borgosz geeft een hoge lob. Rokicki heeft problemen om de bal te vangen. Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard draait met de bal, schiet en ... Zaborowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 11:0

82e minuut.
Gałan speelt de bal door. Stougaard is nu in balbezit. Stougaard passt de bal zonder na te denken. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Matuszczak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Stougaard controleert de bal met de borst. Stougaard haalt uit met een fantastische trap. Zaborowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Grabiec is nu in balbezit. Grabiec passt de bal zonder na te denken. Stougaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Stougaard schiet op doel. Paal!

88e minuut.
Stafiera rent richting de bal. Stougaard verovert de bal door een tackle van achteren. Stougaard passt de bal zonder na te denken. Grabiec is nu in balbezit. Grabiec schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Parrish kopt de bal weg. Klungelig pakt Stougaard de bal. Zaborowski is nu in balbezit. Stougaard onderschept slim de pass. Stougaard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Miasteczko Śląskie 14%, Wieczne Gardło 86%.
FC Miasteczko Śląskie - Wieczne Gardło 12:0