Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
OKS Jeziorak Szczecin Krzywi
Normal Tactiek Attack
40% Balbezit 60%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 50.5
unsatisfactory Schieten very good
weak Passen good
unsatisfactory Verdedigen average


2e minuut.
Wieruchowski met een sublieme pass. Majsner met een sublieme pass. Verlangen probeert naar een medespeler te passen. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Przyrowski trapt de bal weg. Majsner kopt de bal weg. Gamsbart met een sublieme pass. Przyrowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Inworp. Verlangen met de inworp. Rapisardo geeft een hoge lob. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Verlangen bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlangen geeft de bal voor. Kondža is nu in balbezit. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:1

16e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Verlangen zal de hoekschop nemen. Kondža kopt de bal weg. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:2

23e minuut.
Verlangen passt de bal in één keer door. Świerk rent richting de bal. Świerk passt de bal met de wreef. Kondža rent richting de bal. Kondža draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Klungelig pakt Rapisardo de bal. Rapisardo passt de bal met de wreef. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Juszkiewicz is nu in balbezit. Lépine onderschept slim de pass. Lépine speelt de bal door. Kondža bereikt de bal nog maar net als eerste. Kondža schiet op doel. Przyrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:3

29e minuut.
Dzieł geeft de bal voor. Mikruta kopt de bal weg. Brona rent richting de bal. Verlangen onderschept slim de pass. Verlangen geeft een lange en hoge pass. Przyrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Wieruchowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Majsner verovert de bal door een tackle van achteren. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Lépine rent richting de bal. Lépine met een sublieme pass. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ... Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:4

38e minuut.
Lépine onderschept slim de pass. Lépine geeft een lange en hoge pass. Kondža probeert de bal met de borst te controleren. Kondža haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:5

39e minuut.
Wieruchowski geeft de bal voor. Inworp. Verlangen met een snelle inworp. Kondža rent richting de bal. Kondža geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Majsner is nu in balbezit. Majsner passt de bal met de wreef. Daar is Burzań, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk is nu in balbezit. Świerk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:6

45e minuut.
Rapisardo is nu in balbezit. Brona is nu in balbezit. Rapisardo onderschept slim de pass. Rapisardo geeft een hoge lob. Świerk springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 85%, Krzywi 15%.
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:7

50e minuut.
Daar is Kondža, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlangen is nu in balbezit. Verlangen passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Kondža de bal. Kondža draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Verlangen geeft de bal voor. Świerk rent richting de bal. Wojno bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk onderschept slim de pass. Świerk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:8

56e minuut.
Juszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Lépine bereikt de bal nog maar net als eerste. Lépine speelt de bal door. Kondža rent richting de bal. Kondža haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:9

59e minuut.
Verlangen met een sublieme pass. Kondža probeert de bal met de borst te controleren. Kondža geeft een hoge lob. Świerk is nu in balbezit. Świerk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Rapisardo is nu in balbezit. Rapisardo passt de bal zonder na te denken. Verlangen is nu in balbezit. Verlangen geeft een lange en hoge pass. Świerk springt en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Majsner rent richting de bal. Majsner geeft de bal voor. Verlangen met een sublieme pass. Świerk heeft problemen om de bal te vangen. Świerk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Gamsbart geeft een hoge lob. Verlangen rent richting de bal. Verlangen geeft de bal voor. Świerk controleert de bal met de borst. Świerk schiet op doel. Przyrowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Mikruta is nu in balbezit. Kondža verovert de bal door een tackle van achteren. Kondža geeft de bal voor. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ... Przyrowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Rapisardo kopt de bal weg. Lépine speelt de bal door. Klungelig pakt Świerk de bal. Świerk geeft een hoge lob. Kondža maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:10

84e minuut.
Miecugow geeft een lange en hoge pass. Verlangen probeert naar een medespeler te passen. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Przyrowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Plombon geeft een hoge lob. Inworp. Gamsbart zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Świerk is nu in balbezit. Świerk geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rapisardo passt de bal met de wreef. Lépine rent richting de bal. Lépine geeft een lange en hoge pass. Kondža krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OKS Jeziorak Szczecin 82%, Krzywi 18%.
OKS Jeziorak Szczecin - Krzywi 0:11