Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:48
  • Competitiewedstrijd: Liga VI.0020
  • Stadion: SKS SP48 Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 8325
Szczawnica F.C. ks bagdad
4-4-2 Tactiek veg
58% Balbezit 42%
32% Spel op eigen helft 68%
14 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 0
57.4 gemiddelde waardering 47.4
zeer goed Schieten goed
zeer goed Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


5e minuut.
Daar is Lakabeg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radović is nu in balbezit. Radović geeft een lange en hoge pass. Beczek is nu in balbezit. Beczek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Beczek rent richting de bal. Beczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - ks bagdad 1:0

19e minuut.
Villar passt de bal zonder na te denken. Szumski rent richting de bal. Sabău bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski verovert de bal door een tackle van achteren. Szumski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villar met een sublieme pass. Previte rent richting de bal. Beczek onderschept slim de pass. Beczek schiet op doel. Iduriaga probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - ks bagdad 2:0

28e minuut.
Inworp. Sabău zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tatoyan is nu in balbezit. Klungelig pakt Tatoyan de bal. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Previte onderschept slim de pass. Radović onderschept slim de pass. Kenner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kenner krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Beczek kopt de bal weg. Tatoyan is nu in balbezit. Sabău onderschept slim de pass. Villar rent richting de bal. Villar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Lakić is nu in balbezit. Soylu bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans begaat een overtreding. Clymans krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 23%, ks bagdad 77%.
Szczawnica F.C. - ks bagdad 2:0

48e minuut.
Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar geeft een hoge lob. Klungelig pakt Previte de bal. Beczek rent richting de bal. Beczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Zub speelt de bal door. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek is nu in balbezit. Villar rent richting de bal. Villar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Villar geeft een lange en hoge pass. Karaer heeft problemen om de bal te vangen. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. Iduriaga maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szczawnica F.C. - ks bagdad 3:0

75e minuut.
Divácký probeert naar een medespeler te passen. Iannuzzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iannuzzi passt de bal in één keer door. Daar is Czerkawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. Hinostroza verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Soylu speelt de bal door. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar rent richting de bal. Villar haalt uit met een fantastische trap. Iduriaga werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szczawnica F.C. 41%, ks bagdad 59%.
Szczawnica F.C. - ks bagdad 3:0