Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZielonaArmia420 Shemi FC
Normal Tactiek 541
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 21.5
waardeloos Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


4e minuut.
Niżnik rent richting de bal. Boguszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Boguszewski speelt de bal door. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Wawrzecki is nu in balbezit. Wawrzecki met een sublieme pass. Boligłowa is nu in balbezit. Rabijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rabijewski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Zamieniecki onderschept slim de pass. Zamieniecki passt de bal zonder na te denken. Świerk rent richting de bal. Świerk draait met de bal, schiet en ... Huzar maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZielonaArmia420 - Shemi FC 0:1

14e minuut.
Boligłowa passt de bal zonder na te denken. Czachomirski is nu in balbezit. Kudrawiec is nu in balbezit. Czachomirski onderschept slim de pass. Czachomirski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Mynarski is nu in balbezit. Mynarski passt de bal in één keer door. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Gomułka is nu in balbezit. Gomułka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Inworp. Dworzyński met een snelle inworp. Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik draait met de bal, schiet en ... Lamka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
ZielonaArmia420 - Shemi FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZielonaArmia420 57%, Shemi FC 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ZielonaArmia420 - Shemi FC 1:1

50e minuut.
Doeltrap. Lamka trapt de bal weg van het doel. Daar is Gomułka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Boligłowa met een sublieme pass. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk speelt de bal door. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk schiet op doel. Huzar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
ZielonaArmia420 - Shemi FC 1:2

89e minuut.
Zawodny is nu in balbezit. Zawodny speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Liszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pieprzyk heeft problemen om de bal te vangen. Zamieniecki is nu in balbezit. Zamieniecki geeft de bal voor. Świerk rent richting de bal. Świerk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZielonaArmia420 56%, Shemi FC 44%.
ZielonaArmia420 - Shemi FC 1:2