Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Woskar Szklarska Poręba Szczawnica F.C.
Normal Tactiek 4-4-2
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
2 Doelpogingen 59
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 57.7
poor Schieten excellent
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen very good


3e minuut.
Tatoyan passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Villar de bal. Villar passt de bal zonder na te denken. Beczek is nu in balbezit. Beczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Beczek is nu in balbezit. Beczek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:1

5e minuut.
Nəsirov geeft de bal voor. Hyjek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Beczek rent richting de bal. Beczek draait met de bal, schiet en ... Śmieszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal. Villar met een sublieme pass. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan schiet op doel. Śmieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:2

9e minuut.
Zub onderschept slim de pass. Zub speelt de bal door. Klungelig pakt Beczek de bal. Beczek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:3

9e minuut.
Szumski verovert de bal door een tackle van achteren. Szumski geeft een lange en hoge pass. Villar probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Beczek de bal. Beczek haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Kin de bal. Beczek verovert de bal door een tackle van achteren. Beczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:4

13e minuut.
Beczek is nu in balbezit. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek met een sublieme pass. Klungelig pakt Tatoyan de bal. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Nəsirov passt de bal met de wreef. Villar rent richting de bal. Villar passt de bal met de wreef. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Danielewski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov met de inworp. Zub is nu in balbezit. Zub geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:5

19e minuut.
Jezierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek passt de bal zonder na te denken. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan schiet op doel. Śmieszek bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar passt de bal in één keer door. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan schiet op doel. Śmieszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Soylu kopt de bal weg. Kin heeft problemen om de bal te vangen. Zub is nu in balbezit. Zub passt de bal met de wreef. Villar probeert naar een medespeler te passen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Villar passt de bal in één keer door. Tatoyan rent richting de bal. Beczek is nu in balbezit. Beczek draait met de bal, schiet en ... Śmieszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:6

28e minuut.
Villar rent richting de bal. Villar passt de bal in één keer door. Beczek rent richting de bal. Beczek draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Danielewski de bal onder controle te krijgen. Śmieszek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:7

29e minuut.
Szumski verovert de bal door een tackle van achteren. Szumski probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan is nu in balbezit. Beczek is nu in balbezit. Beczek draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Śmieszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Hyjek heeft problemen om de bal te vangen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nəsirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zub bereikt de bal nog maar net als eerste. Zub geeft de bal voor. Paal! Śmieszek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Beczek rent richting de bal. Beczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:8

33e minuut.
Ziegler verovert de bal door een tackle van achteren. Ziegler geeft de bal voor. Tatoyan kopt de bal weg. Beczek is nu in balbezit. Beczek draait met de bal, schiet en ... Śmieszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Radziwiłł kopt de bal weg. Villar is nu in balbezit. Villar passt de bal met de wreef. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Nəsirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəsirov passt de bal zonder na te denken. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek haalt uit met een fantastische trap. Śmieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:9

38e minuut.
Danielewski geeft een hoge lob. Ziegler kopt de bal weg. Daar is Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. Śmieszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Villar probeert naar een medespeler te passen. Beczek is nu in balbezit. Beczek passt de bal in één keer door. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:10

44e minuut.
Szumski geeft de bal voor. Daar is Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Danielewski is nu in balbezit. Beczek verovert de bal door een tackle van achteren. Beczek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woskar Szklarska Poręba 85%, Szczawnica F.C. 15%.
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:11

47e minuut.
Villar rent richting de bal. Villar passt de bal zonder na te denken. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek draait met de bal, schiet en ... Śmieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:12

50e minuut.
Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Woźnica met de inworp. Szumski geeft de bal voor. Nəsirov geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Tatoyan de bal. Tatoyan draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek passt de bal met de wreef. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Beczek is nu in balbezit. Beczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Nəsirov rent richting de bal. Nəsirov geeft een hoge lob. Jezierski is nu in balbezit. Tatoyan verovert de bal door een tackle van achteren. Tatoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:13

53e minuut.
Villar passt de bal in één keer door. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan passt de bal met de wreef. Beczek is nu in balbezit. Beczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Kin heeft problemen om de bal te vangen. Villar rent richting de bal. Villar passt de bal zonder na te denken. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan schiet op doel. Śmieszek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:14

55e minuut.
Szumski met een sublieme pass. Beczek is nu in balbezit. Beczek passt de bal met de wreef. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Tatoyan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:15

57e minuut.
Villar kopt de bal weg. Szumski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szumski passt de bal in één keer door. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śmieszek met een harde bal richting middenveld. Szumski kopt de bal weg. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Doeltrap. Hinostroza met een harde bal richting middenveld. Villar kopt de bal weg. Beczek heeft problemen om de bal te vangen. Beczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:16

66e minuut.
Szumski probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zub, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villar is nu in balbezit. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Doeltrap. Śmieszek trapt de bal weg van het doel. Szumski kopt de bal weg. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nəsirov kopt de bal weg. Daar is Villar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Villar probeert naar een medespeler te passen. Beczek is nu in balbezit. Beczek haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Śmieszek trapt de bal weg. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Beczek rent richting de bal. Beczek haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Szumski met een sublieme pass. Zub met een sublieme pass. Klungelig pakt Jezierski de bal. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 0:17

73e minuut.
Nəsirov speelt de bal door. Woźnica rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szumski. Szumski krijgt een gele kaart. Woźnica is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Stanlej zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Divácký, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kmiotek is nu in balbezit. Kmiotek schiet op doel. Hinostroza werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 1:17

76e minuut.
Na een snelle pass probeert Villar de bal onder controle te krijgen. Szumski probeert naar een medespeler te passen. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 1:18

78e minuut.
Daar is Szumski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szumski geeft een lange en hoge pass. Beczek is nu in balbezit. Beczek haalt uit met een fantastische trap. Śmieszek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Tatoyan springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nəsirov geeft de bal voor. Jezierski onderschept slim de pass. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar heeft problemen om de bal te vangen. Villar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 1:19

85e minuut.
Tatoyan is nu in balbezit. Tatoyan geeft de bal voor. Danielewski controleert de bal met de borst. Villar bereikt de bal nog maar net als eerste. Villar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Szumski speelt de bal door. Radović rent richting de bal. Radović geeft een lange en hoge pass. Beczek is nu in balbezit. Beczek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal! Śmieszek met een sublieme pass. Szumski kopt de bal weg. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Stanlej kopt de bal weg. Radović probeert de bal met de borst te controleren. Radović probeert naar een medespeler te passen. Tatoyan rent richting de bal. Tatoyan haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Villar met een sublieme pass. Tatoyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Beczek haalt uit met een fantastische trap. Śmieszek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 1:20

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Woskar Szklarska Poręba 82%, Szczawnica F.C. 18%.
Woskar Szklarska Poręba - Szczawnica F.C. 1:20