Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motóry RKS Noobess CF
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.8
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


17e minuut.
Habas is nu in balbezit. Habas draait met de bal, schiet en ... Trembacz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kubacki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński schiet op doel. Zadwórny probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Motóry RKS - Noobess CF 0:1

18e minuut.
Daar is Bonin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuliberta probeert naar een medespeler te passen. Szymczorek is nu in balbezit. Truszczyński onderschept slim de pass. Truszczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Mamrot rent richting de bal. Szymczorek verovert de bal door een tackle van achteren. Mamrot tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Mamrot krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Wichniarek passt de bal in één keer door. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Matuszyński is nu in balbezit. Bonin onderschept slim de pass. Bonin draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Na een snelle pass probeert Sędziak de bal onder controle te krijgen. Pitras probeert naar een medespeler te passen. Bonin heeft problemen om de bal te vangen. Wichniarek rent richting de bal. Wichniarek schiet op doel. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Rzepicha passt de bal met de wreef. Matuszyński rent richting de bal. Mazurek bereikt de bal nog maar net als eerste. Wichniarek verovert de bal door een tackle van achteren. Wichniarek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motóry RKS 54%, Noobess CF 46%.
Motóry RKS - Noobess CF 0:1

66e minuut.
Klimczak rent richting de bal. Kubacki onderschept slim de pass. Kubacki probeert naar een medespeler te passen. Habas bereikt de bal nog maar net als eerste. Habas schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Pajewski rent richting de bal. Pajewski geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mazurek geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zadwórny probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Truszczyński is nu in balbezit. Truszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ostoja zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wichniarek is nu in balbezit. Wichniarek speelt de bal door. Kuliberta bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuliberta geeft een hoge lob. Pomorski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motóry RKS 57%, Noobess CF 43%.
Motóry RKS - Noobess CF 0:1