Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TestSokker KS Pasiaczek
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
7 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.8
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


11e minuut.
Bieniek bereikt de bal nog maar net als eerste. Oryszko onderschept slim de pass. Klungelig pakt Koblak de bal. Rusiecki rent richting de bal. Rusiecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Bobik rent richting de bal. Bobik geeft een lange en hoge pass. Koblak rent richting de bal. Koblak haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

35e minuut.
Smoluchowski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sikorski komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TestSokker 32%, KS Pasiaczek 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TestSokker - KS Pasiaczek 0:0

58e minuut.
Rutecki rent richting de bal. Bobik onderschept slim de pass. Bobik geeft de bal voor. Daar is Koblak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Koblak haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Bieniek heeft problemen om de bal te vangen. Czecholiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Czecholiński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Oryszko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Forycki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Konieczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniek passt de bal in één keer door. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Koźlik is nu in balbezit. Kafel verovert de bal door een tackle van achteren. Kafel probeert naar een medespeler te passen. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
TestSokker - KS Pasiaczek 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TestSokker 55%, KS Pasiaczek 45%.
TestSokker - KS Pasiaczek 0:1