Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Shemi FC skurwysyny
541 Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 17
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen hopeless


7e minuut.
Tylek probeert naar een medespeler te passen. Żwirkowski rent richting de bal. Jasieńczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Butrymski verovert de bal door een tackle van achteren. Butrymski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Pieprzyk passt de bal in één keer door. Korzeniowski rent richting de bal. Kaczmarek begaat een overtreding. Kaczmarek krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Jurczak passt de bal zonder na te denken. Mroczek rent richting de bal. Świerk maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Świerk naar de kleedkamers voor een vroege douche.

42e minuut.
Boguszewski rent richting de bal. Boguszewski passt de bal met de wreef. Mroczek is nu in balbezit. Pieprzyk verovert de bal door een tackle van achteren. Pieprzyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shemi FC 56%, skurwysyny 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Shemi FC - skurwysyny 0:0

63e minuut.
Bukowiecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Czachomirski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pieprzyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pieprzyk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Kaczmarek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaczmarek passt de bal zonder na te denken. Butrymski bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski haalt uit met een fantastische trap. Lamka werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Shemi FC - skurwysyny 0:1

77e minuut.
Czachomirski rent richting de bal. Czachomirski heeft problemen om de bal te vangen. Czachomirski passt de bal in één keer door. Pieprzyk is nu in balbezit. Pieprzyk haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Włudarczyk de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Shemi FC - skurwysyny 1:1

83e minuut.
Boligłowa kopt de bal weg. Bukowiecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bukowiecki met een sublieme pass. Żwirkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Żwirkowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Shemi FC - skurwysyny 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Shemi FC 50%, skurwysyny 50%.
Shemi FC - skurwysyny 1:2