Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ZielonaArmia420 MLKS Siekiera Piła
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
14 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 18.1
hopeless Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


15e minuut.
Niżnik draait met de bal, schiet en ... Zieńczuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kudrawiec rent richting de bal. Kudrawiec geeft een hoge lob. Rabijewski krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Dworzyński passt de bal in één keer door. Rabijewski is nu in balbezit. Kiełbowicz maakt een afschuwelijke overtreding. Kiełbowicz krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Kiełbowicz rent richting de bal. Niżnik verovert de bal door een tackle van achteren. Niżnik met een sublieme pass. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Niżnik onderschept slim de pass. Niżnik passt de bal in één keer door. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski schiet op doel. Paal!

37e minuut.
Szuszkiewicz passt de bal in één keer door. Kiełbowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiełbowicz speelt de bal door. Kotowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
ZielonaArmia420 - MLKS Siekiera Piła 0:1

40e minuut.
Szuszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szuszkiewicz geeft de bal voor. Liszka is nu in balbezit. Kotowski is nu in balbezit. Kotowski haalt uit met een fantastische trap. Huzar probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

43e minuut.
Berensztajn zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bobik is nu in balbezit. Bobik geeft de bal voor. Kotowski maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
ZielonaArmia420 - MLKS Siekiera Piła 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZielonaArmia420 44%, MLKS Siekiera Piła 56%.
ZielonaArmia420 - MLKS Siekiera Piła 0:2

46e minuut.
Zdojski geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Dworzyński met de inworp. Niżnik rent richting de bal. Niżnik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Hiszpański bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hiszpański. Hiszpański krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Daar is Szuszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niżnik is nu in balbezit. Niżnik probeert naar een medespeler te passen. Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Płomyk met een harde bal richting middenveld. Kiełbowicz kopt de bal weg. Kudrawiec bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski verovert de bal door een tackle van achteren. Pomarańczawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ZielonaArmia420 44%, MLKS Siekiera Piła 56%.
ZielonaArmia420 - MLKS Siekiera Piła 0:2