Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
skurwysyny ZielonaArmia420
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
61% Spel op eigen helft 39%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten hopeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Huzar probeert naar een medespeler te passen. Kudrawiec kopt de bal weg. Niżnik met een sublieme pass. Rabijewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Wawrzecki rent richting de bal. Wawrzecki geeft de bal voor. Mroczek heeft problemen om de bal te vangen. Rabijewski is nu in balbezit. Rabijewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Gomułka verovert de bal door een tackle van achteren. Gomułka speelt de bal door. Włudarczyk is nu in balbezit. Rabijewski onderschept slim de pass. Rabijewski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
skurwysyny - ZielonaArmia420 0:1

37e minuut.
Stanisz geeft een hoge lob. Dworzyński is nu in balbezit. Dworzyński probeert naar een medespeler te passen. Niżnik rent richting de bal. Niżnik draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Włudarczyk met een harde bal richting middenveld. Kudrawiec kopt de bal weg. Klungelig pakt Lisek de bal. Rabijewski rent richting de bal. Rabijewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
skurwysyny - ZielonaArmia420 0:2

41e minuut.
Tylek speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Gomułka de bal onder controle te krijgen. Wawrzecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski verovert de bal door een tackle van achteren. Butrymski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skurwysyny 56%, ZielonaArmia420 44%.
skurwysyny - ZielonaArmia420 0:2

71e minuut.
Butrymski is nu in balbezit. Gomułka bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrymski verovert de bal door een tackle van achteren. Butrymski haalt uit met een fantastische trap. Liszka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
skurwysyny - ZielonaArmia420 1:2

72e minuut.
Dworzyński geeft een hoge lob. Włudarczyk kopt de bal weg. Daar is Bukowiecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niżnik rent richting de bal. Niżnik haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Niżnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Niżnik passt de bal met de wreef. Mroczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Rabijewski verovert de bal door een tackle van achteren. Rabijewski schiet op doel. Gołembiewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Tylek bereikt de bal nog maar net als eerste. Tylek geeft een hoge lob. Mynarski probeert de bal aan de voet te houden. Butrymski rent richting de bal. Butrymski draait met de bal, schiet en ... Huzar bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
skurwysyny - ZielonaArmia420 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: skurwysyny 66%, ZielonaArmia420 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
skurwysyny - ZielonaArmia420 2:2