Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noobess CF ks bagdad
Normal Tactiek veg
42% Balbezit 58%
82% Spel op eigen helft 18%
1 Doelpogingen 35
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten zeer goed
slecht Passen goed
waardeloos Verdedigen matig


3e minuut.
Lakić rent richting de bal. Lakić passt de bal in één keer door. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:1

9e minuut.
Iannuzzi rent richting de bal. Iannuzzi passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Bartosik de bal. Lakić rent richting de bal. Lakić schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Clymans probeert naar een medespeler te passen. Daar is Korzyniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Mamrot heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski passt de bal zonder na te denken. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Lakabeg geeft een lange en hoge pass. Lakić heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:2

18e minuut.
Habas heeft problemen om de bal te vangen. Czerkawski verovert de bal door een tackle van achteren. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Korzyniec de bal onder controle te krijgen. Pomorski probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:3

24e minuut.
Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans bereikt de bal nog maar net als eerste. Clymans probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Kaiser kopt de bal weg. Lakić is nu in balbezit. Lakić geeft de bal voor. Lakabeg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakabeg haalt uit met een fantastische trap. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg draait met de bal, schiet en ... Pomorski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:4

35e minuut.
Kaiser met een sublieme pass. Clymans probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski met een sublieme pass. Lakabeg is nu in balbezit. Lakabeg schiet op doel. Pomorski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lakić is nu in balbezit. Lakić draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:5

39e minuut.
Mazurek passt de bal in één keer door. Clymans is nu in balbezit. Clymans met een sublieme pass. Lakić rent richting de bal. Lakić haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:6

41e minuut.
Sędziak onderschept slim de pass. Iannuzzi is nu in balbezit. Iannuzzi met een sublieme pass. Daar is Czerkawski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noobess CF 84%, ks bagdad 16%.
Noobess CF - ks bagdad 0:6

47e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Kubacki stond buitenspel. Kaiser neemt vlug de vrije trap. Matuszyński kan de bal niet met de borst controleren. Czerkawski is nu in balbezit. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lakić bereikt de bal nog maar net als eerste. Lakić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:7

60e minuut.
Lakić rent richting de bal. Lakić met een sublieme pass. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski draait met de bal, schiet en ... Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:8

67e minuut.
Kaiser bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzepicha is nu in balbezit. Kaiser onderschept slim de pass. Lakić is nu in balbezit. Lakić geeft de bal voor. Pomorski bokst de bal weg. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:9

76e minuut.
Kaiser met een snelle inworp. Lakić probeert naar een medespeler te passen. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:10

78e minuut.
Lakić is nu in balbezit. Lakić geeft een lange en hoge pass. Czerkawski rent richting de bal. Czerkawski schiet op doel. Pomorski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noobess CF - ks bagdad 0:11

83e minuut.
Habas is nu in balbezit. Clymans onderschept slim de pass. Clymans speelt de bal door. Czerkawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czerkawski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noobess CF 81%, ks bagdad 19%.
Noobess CF - ks bagdad 0:11