Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KS Pasiaczek SKS SP48
Normal Tactiek 352
44% Balbezit 56%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 24
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen weak


6e minuut.
Plouhar is nu in balbezit. Plouhar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Śledź de bal. Mikosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Warda de bal. Forycki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Wrzesień geeft de bal voor. Śledź probeert naar een medespeler te passen. Warda bereikt de bal nog maar net als eerste. Plouhar onderschept slim de pass. Plouhar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasiaczek - SKS SP48 0:1

27e minuut.
Adamowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafel bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamowicz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Adamowicz krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Wleklak speelt de bal door. Daar is Mikosik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikosik probeert naar een medespeler te passen. Śledź is nu in balbezit. Śledź schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Struzik is nu in balbezit. Struzik probeert naar een medespeler te passen. Adamowicz met een sublieme pass. Stubiński rent richting de bal. Stubiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Konarski passt de bal met de wreef. Wleklak heeft problemen om de bal te vangen. Stubiński tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stubiński krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasiaczek 58%, SKS SP48 42%.
KS Pasiaczek - SKS SP48 0:1

46e minuut.
Salvador komt het veld opgelopen. Ruiz Álvarez komt het veld opgelopen. Kasztelan komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Salvador zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wleklak is nu in balbezit. Wleklak passt de bal in één keer door. Plouhar geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Konarski rent richting de bal. Bieniek verovert de bal door een tackle van achteren. Bieniek passt de bal in één keer door. Stubiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Stubiński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Śledź verovert de bal door een tackle van achteren. Plouhar speelt de bal door. Mikosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik schiet op doel. Forycki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasiaczek - SKS SP48 0:2

60e minuut.
Salvador is nu in balbezit. Struzik onderschept slim de pass. Struzik geeft een hoge lob. Stubiński is nu in balbezit. Stubiński schiet op doel. Riihikallio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Inworp. Licznierski met de inworp. Rutecki is nu in balbezit. Rutecki draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rygorowicz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasiaczek - SKS SP48 1:2

70e minuut.
Salvador met een sublieme pass. Plouhar is nu in balbezit. Plouhar passt de bal met de wreef. Śledź bereikt de bal nog maar net als eerste. Śledź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasiaczek - SKS SP48 1:3

84e minuut.
Brzęczek probeert naar een medespeler te passen. Wleklak rent richting de bal. Plouhar is nu in balbezit. Plouhar schiet op doel. Forycki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KS Pasiaczek - SKS SP48 1:4

86e minuut.
Śledź rent richting de bal. Śledź passt de bal met de wreef. Habrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikosik onderschept slim de pass. Mikosik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KS Pasiaczek 59%, SKS SP48 41%.
KS Pasiaczek - SKS SP48 1:4